Monica Bellucci színátmenetes estélyijére nincsenek szavaink: álomszép a Vanity Fair címlapján

Monica Bellucci a Vanity Fair olasz kiadásának címlapsztárja lett.

Monica Bellucci a Vanity Fair címlapján
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Monica Bellucci a Vanity Fair olasz kiadásának adott interjút franciaországi otthonában, sőt még egy fotózást is bevállalt.

Az 58 éves színésznő úgy fest a magazin borítóján, akár egy királynő.

Monica Bellucci a Vanity Fair címlapján

Egy színátmenetes, tollakkal díszített estélyibe bújt a fotós kedvéért. A kreációt Georges Hobeika divattervező készítette.

Az interjú során beszélt az életéről, de az újságíró arról is megkérdezte a véleményét, mit gondol, szerinte tényleg nincsenek a mai világunkban olyan igazi sztárok, mint amilyenek a 20. században voltak?

- Miért állítod azt, hogy már nem léteznek? Juliette Binoche , Sophie Marceau, Fanny Ardant, Catherine Deneuve, Isabelle Huppert, ezek a színésznők egy olyan világot képviselnek, amelyben igenis léteznek sztárok. Vagy Judi Dench és Helen Mirren? Ők is sztárok. És mi a helyzet Brad Pitt-tel, aki részt vett a César-gálán? Mindenki felállva tapsolt neki, hiszen egy sztár érkezett meg közénk. A dívák tűntek el. Az egy másik korszak volt, mert akkor az emberek csak a képernyőn látták őket. Napjainkban már számít, hogy egy nő több oldalát is bemutassuk, egy olyan nőét, aki gondoskodik a gyerekeiről, vagy elvégzi a bevásárlást. Sosem láthattuk Ava Gardnert a szupermarketben - magyarázta.

Monica Bellucci és Vincent Cassel lánya

Deva olyan szép, mint az édesanyja.

Monica Bellucci és Vincent Cassel idősebbik lánya páratlan szépség: Deva lábai előtt hever a divatszakma

Monica Bellucci és Vincent Cassel lánya meghódította a divat világát, Deva gyönyörű és keresett modell.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlók: Getty Images

Ezt is szeretjük