Monica Bellucci először beszélt új szerelméről: 58 évesen lelt ismét párra a színésznő

Monica Bellucci nem is lehetne jobban odáig Tim Burtonért.

Monica Bellucci először beszélt új szerelméről: 58 évesen lelt ismét párra a színésznő
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az év meglepetésének számított, hogy Monica Bellucci és Tim Burton rendező egymásra találtak, kapcsolatukra idén februárban derült fény.

A lesifotósok csókolózós és kézfogós képeket is készítettek már róluk, eddig egyszer sem beszéltek a kapcsolatukról, végül az 58 éves színésznő törte meg a csendet június végén az Elle-nek adott interjújában.

Monica Bellucci Tim Burtonről vallott

Bellucci a lap francia kiadásának erősítette meg, hogy tényleg egy párt alkot a legendás rendezővel. 

profimedia-0758310671
Fotó: Profimedia

- Mégis mit mondhatnék... először is, örülök, hogy találkozhattam vele. Ez azon kevés találkozások egyike, amely csak ritkán történik meg az életben. Férfiként már tudom, ki ő, és szeretem őt, most rendezőként is megismerem, úgyhogy egy újabb kaland veszi kezdetét. Szeretem Timet, és nagyon tisztelem Tim Burtont - fogalmazta, utolsó mondatával pedig arra utalt, hogy magánemberként szerelmes a rendezőbe, színésznőként pedig felnéz rá.

Az 1988-as Beetlejuice - Kísértethistória folytatása 2024-ben kerül a mozikba, természetesen Michael Keaton és Winona Ryder is visszatér a második részbe, amelyben Bellucci szintén szerepet kapott. Rajtuk kívül a Wednesday sztárja, Jenna Ortega neve is feltűnik majd a stáblistán.

Burtonnel 2006-ban találkoztak először Cannes-ban, 2022 októberében futottak össze újra a 14. Lumière Filmfesztiválon, utána kezdtek randizni egymással.

Monica Bellucci lánya

Deva Cassel egyre népszerűbb modell.

Monica Bellucci és Vincent Cassel idősebbik lánya páratlan szépség: Deva lábai előtt hever a divatszakma

Monica Bellucci és Vincent Cassel lánya meghódította a divat világát, Deva gyönyörű és keresett modell.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlók: Getty Images

Ezt is szeretjük