Monica Belluccinak ez a híres, 64 éves rendező az új párja: csókolózva kapták le őket

Monica Belluccinak új párja van.

Monica Bellucci párja
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Monica Bellucci és Tim Burton egy párt alkotnak, a hírt a Paris Match közölte először.

A színésznő szerelmi életéről évek óta nem lehetett tudni semmit, 2019-ben szakított Nicolas Lefebvre szobrásszal és egykori modellel.

Monica Bellucci párja

A színésznő még 2006-ban ismerte meg a rendezőt a cannes-i filmfesztiválon, de akkor még mindketten más emberekkel éltek kapcsolatban. Bellucci akkor még Vincent Cassel felesége volt, akinek két gyereket is szült, Devs 2004-ben, Léonie 2010-ben született. Cassellel 1999 és 2013 között voltak házasok. 

GettyImages-1435409620
Fotó: Arnold Jerocki / Getty Images Hungary

Burton kedvese Helena Bonham Carter volt sokáig, két gyerekük lett, Billy 2003-ban, Nell 2007-ben látta meg a napvilágot. A színésznővel 13 év után, 2014-ben mentek szét.

A hírességek 2022 októberében, a 14. Lumière Filmfesztiválon találkoztak újra Lyonban, akkor Bellucci életműdíjat adott át a legendának. A francia lap úgy tudja, hogy az elmúlt négy hónapban alaposan megismerték egymást. 

GettyImages-1435441684
Fotó: Sylvain Lefevre / Getty Images Hungary

A Daily Mail már kereste mindkettőjük sajtósát, hogy áruljanak el részleteket a kapcsolatukról, de egyelőre nem kaptak választ. Ettől függetlenül már megjelentek az első lesifotók, amelyeken éppen csókolóztak.

Tim Burton olyan klasszikusokat rendezett, mint az Ollókezű Edward, a Karácsonyi lidércnyomás, a Beetlejuice - Kísértethistória vagy a Batman. Sokat dolgozott együtt expárjával, Bonham Carterrel és Johnny Depp-pel.

Monica Bellucci lánya

Képes összeállításunkban megnézheted Monica Bellucci és Vincent Cassel lányát.

Monica Bellucci és Vincent Cassel idősebbik lánya tiszta anyja: a 18 éves Devából modell lett

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük