Monica Bellucci tinilánya álomszép - A 15 éves Deva édesanyja szépségét örökölte
Monica Bellucci lánya le sem tagadhatná híres édesanyját.

monica-bellucci-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Monica Bellucci a világ legszebb női közé tartozik, a gyönyörű olasz sztár először a kifutókat hódította meg, később pedig a mozivásznon is kipróbálhatta magát.

A Szerelmi fészek című film forgatásán ismerte meg Vincent Cassel francia színészt, egymásba szerettek, majd össze is házasodtak, de végül 2013-ban elváltak útjaik. Két kislányuk született, Deva 2004 szeptemberében, Léonie 2010-ben látta meg a napvilágot. 

Monica Bellucci tinilányából modell lett

Nagyobbik lánya már a tinédzseréveit éli, azonban egyáltalán nem hétköznapi az élete, ugyanis Devát a divatipar is felfedezte. Az alábbi fotója egy Dolce & Gabbana-kampányhoz készült. A tinilány gyönyörű, le sem tagadhatná híres édesanyját.

A jövőben biztosan még sokat hallhatnak a rajongók Deváról, hiszen még csak most kezd beindulni a modellkarrierje. Édesanyjával roppant szoros a kapcsolata, kicsi korában minden forgatáson mellette volt.

- Ő mindig itt van velem, ha forgatok. Van egy dadusom, és persze édesanyám is gyakran velünk utazik, úgyhogy bőven rendelkezem segítséggel. Fantasztikus lehetőség, hogy ezt a munkát csinálhatom - vallotta be Monica Bellucci a Psychologies magazinnak, amikor Deva még csak hároméves volt.

Bellucci nagyon büszke a lányára, de az apa, Vincent Cassel is örül nagyobbik gyermeke sikereinek.

Jean-Paul Belmondo tinilánya is gyönyörű

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű tinivé érett Jean-Paul Belmondo lánya, Stella.

Ezt is szeretjük