A 80-as évek tinisztárja volt - Molly Ringwald 35 év alatt ennyit változott
A Tizenhat szál gyertya egykori szereplője, Molly Ringwald dögös, vörös nő lett.

molly-ringwald-cover-okjpg
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a mai generációnak talán semmit sem mond az ő neve, a '80-as években minden idők legnagyobb tinisztárjának tartották Molly Ringwaldot, akit 16 évesen ismert meg a közönség.

A tinédzserek kalandjait 1984-ben bemutató Tizenhat szál gyertya, a Nulladik óra és az Álmodj rózsaszínt című John Hughes-filmek sztárja már akkor sem a tipikus szépségideált testesítette meg, de karakteres, szeplőkkel teli arca, vöröses haja és aranyos mosolya olyan bájos kisugárzást kölcsönzött neki, ami ellenállhatatlanná tette. A színésznő a lány a szomszédból típust testesítette meg, nem csoda, hogy akkoriban sok leányzó rá szeretett volna hasonlítani, természetessége és közvetlensége pedig rabul ejtette a fiatal fiúkat is.

Tiniből dögös, vörös hajú nő lett

Molly Ringwald friss fotóját elnézve megállapíthatjuk, hogy előnyére vált az eltelt 35 év: dögös, vörös hajú nő lett belőle, alakján pedig semmi sem látszik abból, hogy három gyermeket hozott a világra. Az 51 éves színésznő pár éve a newrepublic.com lapnak elárulta, bár fél az öregedéstől, sokkal szebbnek, szexibbnek érzi magát most, mint fiatalon.

Molly Ringwald 16 évesen és napjaikban.
Molly Ringwald 16 évesen és napjaikban.

Molly Ringwald a mai napig folyamatosan játszik filmekben: jelenleg az ABC Family-n futó Az amerikai tini titkos élete című sorozatban Anne Juergens szerepét alakítja, 2018-ban pedig a Gyémánthajsza című, nagy sikerű filmben játszott Keanu Reeves mellett. 2013-ban az éneklésbe is belekóstolt, ekkor jelent meg ugyanis első szólóalbuma, az Except Sometimes. A dzsesszt tartalmazó lemezen ismert édesapja, Bob Ringwald dzsessz-zongorista nyomdokaiba szeretett volna lépni.

Ami a magánéletét illeti: a gyönyörű színésznő kétszer ment férjhez, második férjétől, a görög-amerikai származású író-könyvkiadó Panio Gianopoulous-tól három gyereke született, 2003-ban Mathilda, 2009-ben pedig ikreknek adott életet, akik az Adele és Roman neveket kapták.

Ezt is szeretjük