A Miss Universe idei nyertesének bikinis fotói: Andrea Meza gyönyörű nő
Andrea Meza a harmadik mexikói nő, aki a Miss Universe nyertese lett.

andrea-meza-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Miss Universe a világ egyik legrangosabb szépségversenye, a becslések szerint a versenyeket 190 országból 500 millióan követik figyelemmel. Az idei döntőt május 16-án rendezték meg Floridában, az idei nyertes a mexikói Andrea Meza lett.

Andrea Meza lett a Miss Universe idei nyertese

Andrea Meza 1994 augusztusában született, érdekesség, hogy ősei között nemcsak mexikóiak, hanem kínaiak is voltak, így egy igazán egzotikus szépség lett belőle. Miután elvégezte középiskolai tanulmányait, a Chihuahua Autonóm Egyetem hallgatója lett, szoftvermérnöki tanulmányokat folytatott. 2017-ben diplomázott le. Szoftvermérnökként helyezkedett el hazájában, de mellette a modellkedést sem hagyta abba, sőt 2016-tól a szépségversenyek is az élete részévé váltak.

A Miss World 2017-es versenyen ő képviselte otthonát, ahol második helyezett lett végül. 2020-ban a Mexicana Universal nyertese lett, ekkor derült ki, hogy a 2020-as Miss Universe-re is bejutott, amit eredetileg tavaly év végén tartottak volna meg, ám a koronavírus miatt idén tavasszal szervezték meg a rendezvényt. A 74 versenyzőből végül Meza lett a legszebb, ő a harmadik mexikói nő, aki nyert ezen a versenyen.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép nő Andrea Meza. A verseny alatt nemcsak estélyiben, hanem bikiniben is megcsodálhatta a közönség.

Ezt is szeretjük