Michelle Pfeiffer 20 évesen ilyen álomszép volt: szépségversenyen is indult
Michelle Pfeiffer így festett, mielőtt filmsztár lett.

michelle-pfeiffer-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michelle Pfeiffer korunk egyik legszebb színésznője, az áprilisban 63. születésnapját ünneplő sztár fantasztikusan néz ki, Instagramján rendszeresen megdicsérik rajongói, hogy mennyire gyönyörű nő.

Bátran vállalja smink nélküli arcát, emellett több interjújában hangoztatta, mennyire jól érzi magát a bőrében. Mielőtt a '70-es évek végén elkezdte volna építeni filmes karrierjét, a Golden West Főiskola tanulója volt, majd gyorsírónak tanult, ebben az időszakban gondolta, hogy kipróbálja a színészetet. Páratlan szépség volt már fiatalon is.

Michelle Pfeiffer még szépségversenyen is indult

A színésznő megosztott Instagramján egy 1978-ból való felvételt, amit akkor készítettek róla, amikor szépségversenyen vett részt. A Miss Orange County versenyen első helyezett lett, így részt vehetett a Miss California rendezvényen is, amelyen végül nem került korona a fejére. Hatodik helyezett lett.

Ezek a versenyek jól jöttek neki, ugyanis egy színészi ügynök felkarolta, majd meghallgatásokra járt. A Delta House tévésorozat volt az első, amiben szerepelt, 1979-ben tűnt fel benne. 1980-ban jelent meg élete első mozifilmje Hollywood lovagjai címmel. A People magazinnak elmondta, hogy a húszas éveiben semmilyen szépségtanácsot nem tartott be.

- Akkoriban cigarettáztam, nem figyeltem oda az étkezésemre, sima szappannal mostam meg az arcom. A környezetemben megijedtek attól, hogyan kezeltem a bőröm - emlékezett vissza a sztár, aki később sokkal tudatosabb lett az arcápolás területén.

Michelle Pfeiffer húszévesen.
Michelle Pfeiffer húszévesen.
Fotó: ABC Photo Archives / Getty Images Hungary

Első főszerepét 1982-ben játszotta el a Grease második részében. Sajnos karrierje elején sokan rá akarták osztani a csinos lány szerepét, de Pfeiffer úgy érezte, ennél sokkal több van benne, így a komolyabb lehetőségeket kereste. 1983-ban mutatták be A sebhelyesarcú című alkotást, amelyben Tony Montana maffiózó feleségét játszotta. Sokak tetszését elnyerte a filmben, így igazán ez az alkotás indította be a karrierjét.

Miután édesanyává vált, még válogatósabb lett, és olyan szerepeket is visszautasított, mint a Micsoda nő! vagy az Elemi ösztön.

- Csak egyre válogatósabb és válogatósabb lettem. Nehéz volt elhagyni a gyerekeim, főleg abban az időszakban, amikor iskolások lettek. Előtte csak oda vittem őket magammal, ahova akartam - fogalmazta a Today reggeli műsorban 2019-ben.

A Dallas Pamelájáról ilyen dögös felvételek készültek

Képes összeállításunkban megnézheted Victoria Principal fiatalkori képeit.

Ezt is szeretjük