Bevállalta! Cicifix nélkül pózolt Mischa Barton
A fiatal híresség egy igazán erotikus fotósorozattal ajándékozta meg rajongóit, szép mellei szemetgyönyörködtetőek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Nylon magazinnak köszönhetjük ezt az igazán szexi fotósorozatot, amely kedvéért ezúttal Mischa Barton szabadult meg melltartójától – a pasik legnagyobb örömére.

Szép cickóiból többet is megmutathatna

A 22 éves színésznőt a legtöbben feltehetően A narancsvidék Marissa Coopereként ismerik, ám most egészen új oldaláról is megcsodálhatják a sorozat rajongói.

A fiatal hölgy egyelőre csak egy visszafogott fotózásba ment bele, habár a topless képeket bevállalta, formás melleit a biztonság kedvéért azért kis kabátja némileg eltakarja.

Persze aggodalomra semmi ok, hiszen Mischa igazán szexi és talán ez az első lépés azon úton, melynek végén egy nap majd teljesen meztelenül láthatjuk a buja lányt. Fiatal kora ellenére persze a botrányok nem kerülték el a csinos sorozatsztárt, aki lelkesen jótékonykodik is.

Fiújával bizarr meztelenfotói miatt szakított

2007 decemberének végén ugyanis lekapcsolták a rendőrök, mivel kiszúrták, hogy nem tudja gépkocsiját egyenesben tartani, ráadásul még indexelni is elfelejtett.

Mischa azonnal lebukott, mivel részegen vezetett, és még csak érvényes jogsija sem volt, nem beszélve arról a marihuánáról, amit szintén nála találtak. A rendőrök ezek után őrizetbe vették és másnap reggel 10 ezer dolláros bírság fejében szabadon engedték.

Bartonnak a pasikkal sem volt túlságosan nagy szerencséje, három évig randizott ugyanis Cisco Adlerrel, ám 2007-ben azután szakított vele, hogy napvilágot láttak a fiújáról azok a durva meztelen fotók, amelyeken jól látszik szerszáma és hatalmas golyói.

A bizarr képek értelemszerűen sokkolták a bulvársajtót, és sokan támadták a színésznőt furcsa ízlése miatt.

Ezt is szeretjük