Pszichiátriára vitték a hirtelen elhízott Mischa Bartont
A ronccsá züllött 23 éves sorozatsztár maga hívta ki a rendőröket, miután rosszul lett. Jelenleg is ápolják.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mischa Bartont szerda délután a Los Angeles-i Cedars-Sinai Medical Center pszichiátriai osztályára szállították, ahol jelenleg is felügyelet alatt áll, adta hírül az Access Hollywood.

Mischa Barton átalakulása alig néhány hónap alatt zajlott le

Az amerikai színésznő szóvivője nem kommentálta a hírt. Mindössze annyit közölt a People magazinnal, hogy Mischát orvosa tanácsára valóban kórházba vitték, és jelenleg is ott tartózkodik.

Az eset kapcsán azonban további, egymásnak ellentmondó információk is napvilágot láttak.

Egyesek szerint a meglehetősen züllött életmódot folytató celeb idegei felmondták a szolgálatot. Mások úgy tudják, hogy a sorozatsztárt le is tartóztatták illegális kábítószerek birtoklásáért, amiket otthonában találtak.

Rosszul lett, de hogy ez pontosan mit jelent, nem közölték

Annyi biztosnak látszik, hogy a rendőröket maga Barton hívta ki szerda délután három óra körül, miután rosszul lett.

Hogy ezt követően pontosan mi történt, nem tudni. Mindenesetre a Los Angeles-i rendőrség tisztje cáfolta a letartóztatásról szóló szóbeszédet.

– Segítséget nyújtottunk neki, elláttuk a helyszínen, majd elszállítottuk otthonából. Nem volt szükség mentőkre, és letartóztatásra sem került sor. Egyelőre nem mondhatok többet Barton állapotáról – közölte a People magazinnal April Harding.

A színésznő szóvivője a következőket tette hozzá: a rendőrség jelenlétére azért volt szükség, hogy a Narancsvidék egykori sztárja biztonságos körülmények között juthasson el a kórházig. A fentiek tükrében nagyon valószínűnek tűnik, hogy a magánéleti problémák, a kábítószer-függőség és a züllött életmód egyszerűen felemésztette Mischa Bartont.

Mindezt a színésznő közelmúltbeli megdöbbentő testsúlyváltozása mintegy előrejelezte.

Ezt is szeretjük