Drogfogyasztás közben kapták le Mischa Bartont

Leleplező fotókkal

A fiatal színésznő sokkal óvatosabb is lehetett volna, amikor nyílt színen tekert és szívott be!

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A sztárok közül sokan képtelenek ellenállni a fényűző és hedonista életmód csábításának, amiért idővel mindannyian kivétel nélkül hatalmas árat fizetnek.

Bal oldalon: Barton a rendőrségi jegyzőkönyvben, jobb oldalon: füstölés közben

Kinek a karrierje törik derékba, kinek az egészsége megy rá az éveken át tartó züllésre.

A hírességek azonban az esetek többségében ügyesen titkolják, hogy már régen letértek a helyes ösvényről, és csak évek múlva szembesülünk döbbenten a tényekkel, amikor azt halljuk, hogy ki mikor vonult be az elvonóra.

Némely esetben azonban semmi sem szab gátat a sztárok felelőtlenségének, ezért például megengedik maguknak azt is, hogy a nyílt színen igyák holtrészegre magukat vagy mindenki szeme láttára hódoljanak a kábítószerek élvezetének.

Egyszer már meggyűlt a baja a rendőrséggel

Elég csak felidéznünk Kate Moss esetét, aki évekkel ezelőtt nagyközönség előtt szippantott fel több csík kokaint, vagy Amy Winehouse-t, aki feltehetően már sosem mossa le magáról a drogosoknak kijáró megbélyegzést nyilvános dorbézolásai miatt.

A 22 éves Mischa Barton természetesen még nem süllyedt ilyen mélyre, de ha így folytatja, könnyen bajba kerülhet. Nem ez volt az első alkalom ugyanis, hogy drogozás közben kapták lencsevégre a a színésznőt a paparazzók! Ám ezúttal minden határt átlépett, mikor az egyik californiai nightclubban mindenki szeme láttára sodorta meg füves cigarettáját, majd bőszen el is füstölte!

Haszontalan celebmacák

Nézegess képeket!

Elolvasom
Nem ártana elővigyázatosabbnak lennie, hiszen tavaly december végén a rendőrök lekapcsolták ittas vezetésért, ráadásul akkor nem volt nála érvényes jogosítvány - egy csomag marihuána viszont előkerült a kocsijából.Az esetet akkor megúszta egy 10 ezer dolláros bírsággal, de legközelebb biztosan nem lesz vele ilyen elnéző a hatóság.
Ezt is szeretjük