Fotók! Extra mély dekoltázsát villantotta a bájos színésznő
Néhány hónapja még sokan aggódtak a sorozatsztárért, most viszont üdébb és szexibb, mint valaha.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mischa Barton fiatal kora ellenére megjárta már néhányszor a poklot és a mennyet is.

Ilyen volt, ilyen lett - a különbség csak néhány hónap

A 23 éves színésznőről néhány hónapja még aggasztó hírek érkeztek - akkor úgy tűnt, a féktelen dorbézolás, a drogos partik, no és magánéleti kudarcai olyannyira leépítették szervezetét és idegrendszerét, hogy sok időbe fog telni, míg visszatalál régi önmagához.

Modellt játszik, akként is viselkedik

Főleg azt követően, hogy kiderült, a hirtelen meghízott és köztudottan alkoholkedvelő sztárt bevitték egy rehabilitációs klinikára, és orvosi felügyelet alatt kellett tartani.

A Narancsvidék sorozat egykori szexis főszereplője azonban a New York-i divathéten már újra régi fényében ragyogott - és dögösségének teljes tudatában pózolt a vörös szőnyegen, a megjelent fotósok lencséje előtt.

Új szerelem a láthatáron

Volt is miért kattintgatni a fényképezőgépeket: Barton kisasszony ugyanis egy, az alakját hangsúlyozó Herve Leger-bandázsruhában jelent meg, ráadásul mély dekoltázsa csak úgy vonzotta a mohó férfitekinteteket.


Egyesek szerint nem véletlen ez a hirtelen jött változás - az ok pedig nem más, mint egy friss szerelem, ami Leo Wyndham színész személyében köszöntött be életébe.

Állítólag New Yorkban találkoztak, nem sokkal azután, hogy a sztárt kiengedték a kórházból, és már egy hónapja tart a románc. Azóta Barton újra a régi, szexis önmaga - és ezt igyekszik is kamatoztatni Hollywoodban.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

No, nem mintha ott nagyon számítanának problémái, valahogy még mindig imádnak vele dolgozni: 2009-ben már négy filmet leforgatott, most pedig teljes erőbedobással reklámozza Beautiful Life című új sorozatát, mely feltörekvő modellekről szól.

Ezt is szeretjük