Fotók! Extra mély dekoltázsát villantotta a bájos színésznő

Néhány hónapja még sokan aggódtak a sorozatsztárért, most viszont üdébb és szexibb, mint valaha.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Mischa Barton fiatal kora ellenére megjárta már néhányszor a poklot és a mennyet is.

Ilyen volt, ilyen lett - a különbség csak néhány hónap

A 23 éves színésznőről néhány hónapja még aggasztó hírek érkeztek - akkor úgy tűnt, a féktelen dorbézolás, a drogos partik, no és magánéleti kudarcai olyannyira leépítették szervezetét és idegrendszerét, hogy sok időbe fog telni, míg visszatalál régi önmagához.

Modellt játszik, akként is viselkedik

Főleg azt követően, hogy kiderült, a hirtelen meghízott és köztudottan alkoholkedvelő sztárt bevitték egy rehabilitációs klinikára, és orvosi felügyelet alatt kellett tartani.

A Narancsvidék sorozat egykori szexis főszereplője azonban a New York-i divathéten már újra régi fényében ragyogott - és dögösségének teljes tudatában pózolt a vörös szőnyegen, a megjelent fotósok lencséje előtt.

Új szerelem a láthatáron

Volt is miért kattintgatni a fényképezőgépeket: Barton kisasszony ugyanis egy, az alakját hangsúlyozó Herve Leger-bandázsruhában jelent meg, ráadásul mély dekoltázsa csak úgy vonzotta a mohó férfitekinteteket.


Egyesek szerint nem véletlen ez a hirtelen jött változás - az ok pedig nem más, mint egy friss szerelem, ami Leo Wyndham színész személyében köszöntött be életébe.

A sztárvilág legbotrányosabb villantásai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Állítólag New Yorkban találkoztak, nem sokkal azután, hogy a sztárt kiengedték a kórházból, és már egy hónapja tart a románc. Azóta Barton újra a régi, szexis önmaga - és ezt igyekszik is kamatoztatni Hollywoodban.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

No, nem mintha ott nagyon számítanának problémái, valahogy még mindig imádnak vele dolgozni: 2009-ben már négy filmet leforgatott, most pedig teljes erőbedobással reklámozza Beautiful Life című új sorozatát, mely feltörekvő modellekről szól.

Ezt is szeretjük