Súlyos autóbalesetet szenvedett! Kórházba szállították a kisgyermekes modellt
Miranda Kerr hát- és nyaksérülést szenvedett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kisgyermekes modellt, Miranda Kerrt a napokban súlyos autóbaleset érte Los Angelesben.

Orlando Bloom szép feleségét kórházba vitték, ahol megállapították, hogy hát- és nyaksérüléseket szenvedett.

Vétlenek voltak

Miranda Kerr néhány napja éppen az asszisztensével hajtott autójával Los Angeles utcáin, amikor egy jármű hirtelen nekik ütközött.

A modell és kísérője vétlenek voltak, a balesetért a másik kocsi sofőrje tehető felelőssé, akit a hírek szerint ittas vezetésért őrizetbe is vett a rendőrség.

A 29 éves szépséget kórházba szállították, ahol MRI-vizsgálatoknak vetették alá. Az orvosi diagnózisból kiderült, hogy hát- és fejsérülésekkel megúszta a balesetet.

- Nagy fájdalmai vannak, de örülünk annak, hogy nem történt nagyobb baj. Orlando viseli jelenleg a gondját, ő nagyon jó férj - nyilatkozta Annie Kelly, a modell ausztrál szóvivője.

Nyakmerevítőt kapott

Miranda Kerrt a baleset másnapján kapták le a fotósok nyakmerevítővel, amelyet egy mintás sállal próbált eltakarni. Éppen az autójához igyekezett, úgy tűnt, a horrorfilmbe illő jelenet nem befolyásolta abban, hogy újra a volán mögé üljön.

A balesetnél egyébként szerencsére a modell kétéves gyermeke, Flynn nem ült az autóban. Az egyre aranyosabb kisfiú otthon várta, hogy édesanyja hazatérjen a kórházból.

Ezt is szeretjük