Pedig olyan szép pár voltak! Végleg szakított a két színész
Elárulták, miért
Minka Kelly és Chris Evans útjai elváltak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minka Kelly és Chris Evans kapcsolata zátonyra futott, hiába kötődnek egymáshoz, most mégis úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják.

A felröppenő pletykákat a sztárpár a US Weekly magazinnak erősítette meg, sőt, a lapnak szakításuk okáról is nyilatkozott.

Egy év után szakítottak

A 33 éves színésznő és a 32 éves színész évekkel ezelőtt már alkottak egy párt, de 2007-ben úgy érezték, nem működik kettőjük között a dolog, így elengedték egymást. Ám valószínűleg ekkor még nem zárták le magukban a történteket, hiszen öt évvel későbbi találkozásuk során ismét egymásba gabalyodtak.

2012 augusztusában egy étteremben kapták lencsevégre őket, amint a romantikus vacsora fölött elcsattant egy szenvedélyes csók. A hír, hogy ismét járnak, pillanatok alatt elterjedt, ám a páros óvatosan fogalmazott, érezhető volt, hogy még nem biztosak a dolgukban.

Minka Kelly elmondása szerint most is hiányzott valami kettőjük között, nem tudtak úgy elköteleződni egymás mellett, ahogy azt egy harmonikus kapcsolat megkívánná. Mivel rengeteget dolgoznak, úgy döntöttek, nem érdemes folytatni románcukat.

A sok munka volt a gond

Minka Kelly egyre sikeresebb, most Vancouverben forgat, míg Chris Evans az 1:30 Train című filmet rendezi, és egyben szerepel benne New Yorkban.

Azt nyilatkozták, hogy nagyon szeretnek együtt lenni, így sokat gondolkodtak a szakításon, de úgy vélik, mindkettőjüknek jobb lesz, ha külön folytatják.

A döntés közös volt, így egyikük sem került padlóra, sőt, kicsit mindketten fellélegeztek, hogy végre a munkára koncentrálhatnak. Elmondásuk szerint heti rendszerességgel beszélnek, és nagyon jó barátok maradtak.

Minka Kelly az Aerosmith gitárosának, Rick Dufaynek a lánya, a kiváló zenész híres nőcsábász, akinek mindig mozgalmas magánélete volt. Elképzelhető, hogy ez a lányára is hatással van, aki klasszikus családmodellt soha nem látott maga előtt.

Ezt is szeretjük