Nem lesz esküvő! 3 év után váratlanul szakított a népszerű sztárpár
Minka Kelly színésznő és a sportoló Derek Jeter összeillő párnak tűntek, pár év után mégis kihűlt a szerelmük.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Három év után külön utakon folytatja tovább a mutatós amerikai sztárpár, a legszexisebb nőnek választott Minka Kelly és a baseballjátékos Derek Jeter.

Minkát az Esquire a legszexisebbnek választotta
A sztárpárt a meccseken is sokat lehetett látni

A New York Yankees egyik legnépszerűbb és legsikeresebb játékosa és a barna színésznő 2008 májusában kezdtek el randizni.

Három évig voltak együtt

A 37 éves Derek Jeter nem egy szépfiú, de sármja és bankszámlája révén már több hírességet is meghódított. Korábban randizott Mariah Carey-vel, Vanessa Minnillóval és Jessica Biellel is, de úgy tűnt, Minka mellett révbe ért.

A pletykák szerint a sportoló tavaly decemberben el is jegyezte kedvesét, sőt, a pár már az esküvőre készült. Szakításuk híre váratlanul érte az ismerősöket, mivel nem volt botrány vagy vita a kapcsolatukban - állítólag csak kihűlt a szerelem, Minka és Derek barátsággal váltak el.

A 31 éves kaliforniai szépség, Minka Kelly modell és színésznő, de csak keveseknek cseng ismerősen a neve. Hiába filmezik ugyanis már 2002 óta, valójában csak kevés emlékezetes vagy legalábbis népszerű sorozatot és filmet tudhat maga mögött.

Minka nem akarta az esküvőt

Jórészt férfiakból álló rajongótáborát leginkább a Friday Night Lights - Tiszta szívvel foci című amerikai szériának, valamint a Vásott szülők és a Kellékfeleség című mozikban játszott epizód-, illetve A szobatárs című thriller főszerepének köszönheti.

Minka egyébként beleszületett a showbizniszbe, és nem is rendelkezik rossz családi kapcsolatokkal, ugyanis az egykori Aerosmith-gitáros, Rick Dufay egyetlen gyermeke.

A bájosan szexis színésznő tehát szereti a csillogást, no meg a férfiakat is, randizott többek közt Dylan Brazillal, Donald Faisonnal, az Amerika kapitány szépfiújával, Chris Evansszel és a nőfaló rocker John Mayerrel is.

A rossznyelvek szerint a dúsgazdag és népszerű agglegény, Jeter is csak egy ideiglenes kikötő volt Minka életében, a szépségnek valójában esze ágában se volt lehorgonyozni a sportoló mellett. New Yorkban egyébként nagy rajongótábora van Jeternek, akik ismerik, úgy vélik, közvetlen, kedves, nagyvonalú férfi.

A bennfentesek szerint a kapcsolat Minka csélcsap természete miatt futott zátonyra, Derek készen állt a házasságra és a családalapításra. Minka viszont a karrierjére koncentrál, ő játssza ugyanis Charlie egyik angyalát a készülő új filmben.

Ezt is szeretjük