A Sárkányok háza sztárja berúgva állhatott a Golden Globe színpadára: a róla készült videó vírusszerűen terjed
Milly Alcock a 2023-as Golden Globe színpadán egyértelműen ellopta a show-t.

milly-alcock-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hétvégi Golden Globe-gálán A Sárkányok háza lett a legjobb sorozat, a díjat Miguel Sapochnik rendező, illetve a Rhaenyra Targaryen fiatal- és idősebb kori énjeit játszó Milly Alcock és Emma D'Arcy vette át.

Bár a rendező mondott köszönőbeszédet, mégis nehéz volt rá figyelni, ugyanis a mellette lévő Alcock szemmel láthatóan már nem volt szomjas a rajongók szerint.

Milly Alcock a 2023-as Golden Globe-on

A közösségi oldalakon pillanatok alatt elterjedt a rövid videó, amelyen Alcock látható. Nevetgélt, és a kamerára is mutatott, majd az ujját a szájába tette. Sokan jót nevettek a felvételen, a rajongók szerint egyértelmű, hogy valaminek a hatása alatt volt.

A Twitteren többen úgy látták, nem feltétlenül alkohol, hanem inkább valamilyen drog váltotta ki a furcsa viselkedését, de itt fontos megjegyezni, hogy ez csak a kommentelők véleménye, ami nem feltétlenül fedi a valóságot. Volt, aki ezen vélemények olvasása után rögtön megvédte a színésznőt.

"Őszintén úgy gondolom, hogy csak a vidám természete, a túl sok pezsgő vagy bor, illetve a nyerés miatti izgatottság okozta nála ezt" - fogalmazta egy twitterező.

Egyesek már most aggodalmukat fejezték ki.

"Megmondom őszintén, ezt inkább aggasztónak találom, mint viccesnek. A kábítószerrel való visszaélés rendkívül gyakori Hollywoodban, és rengeteg életet tesz tönkre." "Ez inkább tűnik nekem segélykiáltásnak, mégis hogyan lehet ilyen állapotban felbukkanni egy nyilvános eseményen?"

A 2023-as Golden Globe estélyi ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen kreációkat viseltek a sztárok az idei Golden Globe-gálán.

Cover- és ajánlóképek: Profimedia, Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük