A Sárkányok háza sztárja berúgva állhatott a Golden Globe színpadára: a róla készült videó vírusszerűen terjed

Milly Alcock a 2023-as Golden Globe színpadán egyértelműen ellopta a show-t.

Milly Alcock a 2023-as Golden Globe-on
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A hétvégi Golden Globe-gálán A Sárkányok háza lett a legjobb sorozat, a díjat Miguel Sapochnik rendező, illetve a Rhaenyra Targaryen fiatal- és idősebb kori énjeit játszó Milly Alcock és Emma D'Arcy vette át.

Bár a rendező mondott köszönőbeszédet, mégis nehéz volt rá figyelni, ugyanis a mellette lévő Alcock szemmel láthatóan már nem volt szomjas a rajongók szerint.

Milly Alcock a 2023-as Golden Globe-on

A közösségi oldalakon pillanatok alatt elterjedt a rövid videó, amelyen Alcock látható. Nevetgélt, és a kamerára is mutatott, majd az ujját a szájába tette. Sokan jót nevettek a felvételen, a rajongók szerint egyértelmű, hogy valaminek a hatása alatt volt.

A Twitteren többen úgy látták, nem feltétlenül alkohol, hanem inkább valamilyen drog váltotta ki a furcsa viselkedését, de itt fontos megjegyezni, hogy ez csak a kommentelők véleménye, ami nem feltétlenül fedi a valóságot. Volt, aki ezen vélemények olvasása után rögtön megvédte a színésznőt.

"Őszintén úgy gondolom, hogy csak a vidám természete, a túl sok pezsgő vagy bor, illetve a nyerés miatti izgatottság okozta nála ezt" - fogalmazta egy twitterező.

Egyesek már most aggodalmukat fejezték ki.

"Megmondom őszintén, ezt inkább aggasztónak találom, mint viccesnek. A kábítószerrel való visszaélés rendkívül gyakori Hollywoodban, és rengeteg életet tesz tönkre." "Ez inkább tűnik nekem segélykiáltásnak, mégis hogyan lehet ilyen állapotban felbukkanni egy nyilvános eseményen?"

A 2023-as Golden Globe estélyi ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen kreációkat viseltek a sztárok az idei Golden Globe-gálán.

Salma Hayek a Golden Globe-gála egyik legszebb sztárja volt áttetsző, csillogó estélyijében: fotókon a ruhák

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Profimedia, Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük