Elfelejtett felöltözni a szülés után is szexi Milla Jovovich
Milla Jovovich-ot egy mexikói üdülőhelyen kapták lencsevégre, aki úgy tűnik, nem várt vendégeket.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Milla Jovovich köztudottan nem igazán takargatja kislányos bájait, elég csak a tavaly ősz eleji képsorozataira gondolni, amikor is anyaszült meztelenül pózolt először a Maxim, majd nem sokkal később a Purple magazin felkérésére.

Ezúttal azonban sokkal szolidabban mutatkozott, amikor sorrendben harmadik férjével, Paul W.S. Anderson rendezővel Mexikóban nyaralt. Igaz, ami igaz, a tengerparti sétához nem nagyon vitte túlzásba a felöltözést, és úgy, ahogy volt, átlátszó neglizsében mutatkozott a nyaraló telelők között, de hát végső soron nincs ezen mit csodálkozni.

Mexikóba repültek

Bizonyára örült, hogy kiszabadulhatott végre a hollywoodi nyüzsgésből és a szexis ruhákból, amikben filmjeiben mutatkozik. Szerencséjére filmekből azért az utóbbi időben nem volt hiány. Először is ott van sikerfilmje, a Kaptár, melynek negyedik részét, a Resident Evil: Afterlife-ot nem is olyan régen fejezték be férjével - merthogy a sztori rendezője, forgatókönyvírója és producere is a sztár párja.

Persze Anderson nem hirtelen csöppent az egész zombis mozimizériába, hiszen már az első Kaptárt is ő rendezte, a folytatásoknál pedig producerként bábáskodott. Ráadásul a horrornak köszönhetően ismerkedtek össze annak idején, így már csak ezért is megérte belevágni.

Forgat és gyereket nevel

Ezenfelül a Robert de Niro és Edward Norton főszereplésével készült Stone című film, melyben szintén játszik, szintén az utómunkálatoknál tart. Hamarosan pedig újabb mozis projektekbe kezd, de ezekről még korai lenne nyilaktozni.

Ennyi munka mellett csoda, ha a 34 éves színésznőnek egyáltalán jut ideje kétéves kislányára, Ever Gabóra - bár talán párjával a kicsit is magukkal vitték pihenni, csak a lesifotósok elől rejtegetik.

Mindenesetre nehéz elképzelni, hogy rajta kívül még több gyerkőcre is lenne kapacitása a sztárpárnak. Márpedig Jovovich a terhessége alatt egy nyilatkozatában arról mesélt, nem éri be eggyel.

Fájdalomcsillapítás a gáti szakaszon

Szülés után az egyik legnehezebben regenerálódó terület a gát környéke, ahol sok esetben nemcsak a seb ápolására, de fájdalomcsillapításra is szükség van.

Az Ezerjó olajkeverék 100%-ban természetes összetevőivel csökkenti a kialakult gyulladást, megnyugtatja a bőrt, így elősegíti a gyorsabb felépülést is.

Itt olvashatsz róla bővebben.

Promóció

- Egyedüli gyerek voltam, így kézzel-lábbal tiltakozom ez ellen. Három gyereket akarok, és az örökbefogadás is szóba jöhet! - vallotta akkor.
Ezt is szeretjük