18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Már megint meztelenre vetkőzött Milla Jovovich

A 33 éves színésznő alig néhány hete vetkőzött le a Maximnak, most pedig újabb bevállalós fotósorozatával jelentkezik.

Alig egy hónapja adtunk hírt arról, hogy a szépséges, és nem mellékesen egygyermekes és friss házas Milla Jovovich - kislánya 2007 novemberében jött világra, 2009 augusztusában pedig hozzáment Paul W.S. Anderson rendezőhöz - levetkőzött a Maxim szeptemberi számához.

Az eredeti képet ide kattintva nézheted meg.

- Nem azért csináltam, hogy bármiféle dizájnert reklámozzak. Viszont nemrég szültem, van egy pici lányom, ezért meg akartam mutatni, hogy miként festek a terhesség után.

Csak fehérneműre és takaróra volt szükségem. Tudom, hogy ez az egész a testemről szólt. És én meg akartam adni az olvasóknak azt, amire vágynak - ők pedig rám kíváncsiak - vallotta a magazinnak.

Nem szégyelli testét

Ám a legfrissebb fotókat elnézve nagyon úgy tűnik, a 33 éves színésznő igencsak rákapott a meztelenkedésre. Ennek legékesebb bizonyítékai azok az arcpirító felvételek, melyek ezúttal a Purple magazin őszi-téli kiadásához készültek.

A képeken Jovovich láthatólag már a fehérneműjétől is megszabadult, csak a takarót tartotta magán, bár az is inkább díszletként funkcionál.

Ugyan ennél tovább nem nagyon merészkedhetne, ha magazinfotóról van szó, a harmadik férjével élő sztár elárulta, mégsem ezeket tartja a legbotrányosabb képeinek.

A legismertebb női szinkronhangok

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Éppen zenéltem és füves cigit szívtam, amikor megkörnyékeztek a High Timestól - a magazin a kanabisz legalizálásáért küzd -, és csak úgy mellékesen megkérdezték, volna-e kedvem a címlapjukon szerepelni. Én meg persze igent mondtam - ez is olyan bohóság, amilyeneket az ember fiatalon elkövet. Viccnek gondoltam, de anyám teljesen magánkívül volt, amikor megtudta - mesélte az 1994-es címlapról.

Jovovich egyébként nem csak azért fogyta le mamipocakját, mert újra nőnek akarta érezni magát, hanem mert októbertől forgatják A kaptár sorrendben negyedik részét. Ráadásul, csakúgy, mint az első filmet, ezt is férje, Paul W.S. Anderson rendezi, és neki bizonyára igyekszik maximálisan megfelelni.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük