Miley Cyrus kifakadt - Viharos válása óta először szólalt meg
Miley Cyrus a közösségi oldalán reagált legelőször a válásával kapcsolatban.

miley-cyrus-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Augusztus elején robbant a hír, hogy Liam Hemsworth és Miley Cyrus házassága tönkrement, bár a sztárpár szerelme 2009-ben kezdődött, az elmúlt tíz évben többször is megéltek hullámvölgyeket, volt olyan időszak, amikor nem is voltak együtt, de végül újra egymásra találtak. 2018 decemberében titkos esküvőjükön kötötték össze az életüket, ám végül a válás mellett döntöttek. A válókeresetet hivatalosan Liam Hemsworth adta be kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. A válásukkal kapcsolatban több pletyka is felröppent, Miley Cyrus ezekre reagált a közösségi oldalain.

Miley Cyrus tagadja, hogy valaha is megcsalta volna férjét

A pletykalapoknak a sztárpár állítólagos barátai azt nyilatkozták, hogy Liam Hemsworthnek akadtak gondjai a drogokkal és az alkohollal, ezt az énekesnő nem nézte jó szemmel, viszont a válás valódi oka az, hogy Miley Cyrus félrelépett. Ezt a feltételezést az is alátámasztotta, hogy a népszerű énekesnőt a szakításuk bejelentése után nem sokkal egy jachton látták csókolózni egy nővel. Miley Cyrus eddig hallgatott a válásával és a pletykákkal kapcsolatban, ám úgy döntött, tiszta vizet önt a pohárba. Twitter- és Instagram-oldalán is kifakadt.

Kifejtette, hogy mivel ő választotta sztáréletet, elfogadja, hogy rajongóinak százszázalékosan átadja magát, illetve a kamerák kereszttűzében kell leélnie az életét, azt viszont már nem tudja elfogadni, hogy olyan dolgokkal vádolják, amiket el sem követett, illetve azt állítják róla, hogy hazudik. Leírta, hogy azon kevés sztárok közé tartozik, akinek tényleg semmi takargatnivalója sincs, fiatalon keményen bulizott, és a drogoknak sem tudott nemet mondani, volt olyan munkája, amit pont a kicsapongó életvitele miatt veszített el. Azt is kifejtette, szerinte nincs még egy olyan híresség, akinek annyi meztelen fotója terjedne a neten, mint neki. Ezután rátért a Liammel való kapcsolatára.

- Az igazság az, hogy amikor én és Liam kibékültünk anno, én azt komolyan gondoltam, és elkötelezett voltam. Nincs itt semmiféle titok, amit rejtegetni kéne. Nem vagyok tökéletes, nem is akarok azzá válni, mert unalmas. A szemeitek előtt nőttem fel, és ez itt a lényeg, hogy felnőttem. Sok mindent elvállalok, hogy az tényleg úgy történt, de azt tagadom, hogy a házasságom azért ment tönkre, mert félreléptem - írta.

- Liam és én egy évtizedig voltunk együtt. Már előtte is mondtam, és igaz is marad, hogy én szeretem Liamet, és ez örökké így lesz. De ezen a ponton muszáj volt egy egészséges döntést meghoznom annak érdekében, hogy lezárjak egy szakaszt az életemben. Hosszú idő óta most vagyok a legegészségesebb és legboldogabb. Mondhatod rám, hogy rázom a fenekem, füvezek, meg mocskos szájú vidéki tuskó vagyok, de nem vagyok hazug. Büszke vagyok arra, hogy kimondhatom, egyszerűen más helyen vagyok attól, aki régen voltam - fejezte be a gondolatát.

Nem ők az egyetlen sztárpár, akik bejelentették a válásukat

A sztárok is emberek, így az ő életükben is előfordulhat, hogy egy kapcsolat már nem működik tovább. Legutoljára a CNN népszerű műsorvezetője, Larry King adta be a válókeresetet. Cikkünkből megtudhatod ennek okát is.

Ezt is szeretjük