Csak most válik, de már új párja oldalán feltűnősködik az énekesnő - Szapulják is emiatt a rajongók

Miley Cyrusra villámgyorsasággal talált rá az új szerelem, sőt a kapcsolat már komoly fordulatot is vett.

Miley Cyrus szerelme
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mindössze alig három hónap telt el, miután bombaként robbant a hír, válik a sztárpár Miley Cyrus és Liam Hemsworth. A fiatal pár kapcsolata mindig is viharos volt, hol szakítottak, hol újra egymásra találtak. Most azonban úgy tűnik, tényleg itt a vége. Az egykori Disney-üdvöske azonnal belevetette magát a szinglik életébe válása bejelentése után. Szeptemberben összejött Kaitlynn Carterrel, de az a románc tiszavirág-életűnek bizonyult, és amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan véget is ért.

Meglepően gyorsan talált újra párt a híres énekesnő

Most viszont az énekesnő ismét fürdőzik a szerelemben, legalábbis erről árulkodnak Instagram-posztjai, amiken sülve-főve mutatkozik Cody Simpsonnal. Látszólag szinte el sem mozdulnak egymás mellől, a friss kapcsolatot még egy közös tetoválás varratásával is megpecsételték. Ez azért elég meglepő döntés egy kapcsolat elején.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

after party 🏴‍☠️

Cody Simpson (@codysimpson) által megosztott bejegyzés,

Sőt, vannak videók és képek, amik már-már túl sokat is mutatnak a szerelmespár intim pillanataiból. Ezeket Miley rajongói sem hagyták szó nélkül, felháborodott kommentjeik elárasztották a sztár közösségi oldalait.

Páran egyszerűen nem értik, miért csinálja ezt Miley, míg sokan megkérdőjelezik a szerelem mélységét, és úgy gondolják, az énekesnő szimplán fitogtatni akarja, milyen gyorsan túllépett exférjén, mások egyenesen azt írják, kedvencüknek segítségre lenne szüksége. 

Valaki kiábrándultan csak ennyit irt: "Egyszerűen csak nem tűnik őszintén boldognak…". Míg más pedig ezzel a teóriával jött: "Ha ez az egész kapcsolat nem csak egy kétségbeesett válás utáni segélykiáltás, akkor nem tudom mi az!"

Liam is besokallt, exfelesége képei és videói teljesen kiakasztották, így kikövette és törölte őt minden platformon. Nemrég egy Instagram-képen burkoltan reagált a történtekre, Montréalból posztolt, és ezt írta képe alá: „Friss és ropogós ősz Montréalban” - ezt egy új korszak kezdetének tekinthetjük, Miley Cyrus nélkül.

Nem csak Miley Cyrus és Cody Simpson párosa meglepő!

Helena Bonham Carter kiszemeltje 21 évvel fiatalabb a színésznőnél.

Helena Bonham Carter és 21 évvel fiatalabb párja - Így turbékoltak a gálán

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük