Babát vár Miley Cyrus? A botrányhősnő sokatmondó fotót posztolt a pocakjáról
Legújabb fotóján igencsak gömbölyödik a pocakja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek
Legújabb fotóján igencsak gömbölyödik a pocakja.

Az egykori Disney-sztárból lett botrányhősnő, Miley Cyrus jó útra tért, mióta a vőlegénye, Liam Hemsworth visszafogadta: azóta leállt a rosszkislányos viselkedéssel, nem visel többé cicivillantós ruhákat, és indokolatlanul már a nyelvét sem nyújtogatja.

Már úton is a baba?

Mióta megvolt a nagy békülés, azóta Miley és Liam boldogabbak és szerelmesebbek, mint valaha: már el is jegyezték egymást, sőt, néhány hónapja már egy titokban lezajlott esküvőről is pletykálnak. Most azonban úgy tűnik, új szintre emelték a kapcsolatukat, a legfrissebb fotóján ugyanis az énekesnő méretes pocakkal látható.

So close to b-day time! Stoked for a day full of Tofurkey & loved ones! Ain't it ironic? #VeganTurkeyBaby

Miley Cyrus (@mileycyrus) által megosztott bejegyzés,

Ugyan bő pólót visel, és igencsak előretolja a csípőjét, ami hamis illúziót kelthet, azért valószínű, hogy nemcsak arról van szó, hogy alaposan bevacsorázott. A posztja óta a rajongók is kérdésekkel bombázzák a 24 éves énekesnőt: "Jézusom, terhes vagy? Gratulálok nektek!", "Srácok, az szemmel láthatóan egy babapocak, tök felesleges faggatni szegényt", "Te vagy a legcukibb kismama, akit csak láttam - sok boldogságot nektek a picihez!" - írták az Instagramon a követői.

Ezt is szeretjük