Babát vár Miley Cyrus? A botrányhősnő sokatmondó fotót posztolt a pocakjáról

Legújabb fotóján igencsak gömbölyödik a pocakja.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Legújabb fotóján igencsak gömbölyödik a pocakja.

Az egykori Disney-sztárból lett botrányhősnő, Miley Cyrus jó útra tért, mióta a vőlegénye, Liam Hemsworth visszafogadta: azóta leállt a rosszkislányos viselkedéssel, nem visel többé cicivillantós ruhákat, és indokolatlanul már a nyelvét sem nyújtogatja.

Már úton is a baba?

Mióta megvolt a nagy békülés, azóta Miley és Liam boldogabbak és szerelmesebbek, mint valaha: már el is jegyezték egymást, sőt, néhány hónapja már egy titokban lezajlott esküvőről is pletykálnak. Most azonban úgy tűnik, új szintre emelték a kapcsolatukat, a legfrissebb fotóján ugyanis az énekesnő méretes pocakkal látható.

So close to b-day time! Stoked for a day full of Tofurkey & loved ones! Ain't it ironic? #VeganTurkeyBaby

Miley Cyrus (@mileycyrus) által megosztott bejegyzés,

Ugyan bő pólót visel, és igencsak előretolja a csípőjét, ami hamis illúziót kelthet, azért valószínű, hogy nemcsak arról van szó, hogy alaposan bevacsorázott. A posztja óta a rajongók is kérdésekkel bombázzák a 24 éves énekesnőt: "Jézusom, terhes vagy? Gratulálok nektek!", "Srácok, az szemmel láthatóan egy babapocak, tök felesleges faggatni szegényt", "Te vagy a legcukibb kismama, akit csak láttam - sok boldogságot nektek a picihez!" - írták az Instagramon a követői.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük