8 hónapja házasodtak, de már válnak - A színészpár bejelentette a szakítást

Miley Cyrus és Liam Hemsworth decemberben keltek egybe, de végül a válás mellett döntöttek.

Miley Cyrus és Liam Hemsworth válik
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Miley Cyrus és Liam Hemsworth volt éveken át Hollywood álompárja, 2009-ben szerettek egymásba, voltak hullámvölgyeik, több alkalommal is szakítottak, de mindig újra egymásra találtak. 2013 szeptemberében bontották fel először az eljegyzésüket, majd 2016-ban újra egy párt alkottak, 2018 decemberében pedig egy titkos ceremónia keretében keltek egybe. Az esküvő után a rajongóik bíztak abban, hogy most már tényleg együtt maradnak, ám a sztárpár most úgy döntött, hogy különválnak útjaik.

Miley Cyrus és Liam Hemsworth házassága véget ért

A rajongók egy ideje sejtették, hogy valami nem stimmel a népszerű színésznő és énekesnő, illetve színész kedvese háza táján. Az Instagramon az elmúlt pár hónapban nem posztoltak közös képeket, illetve Miley már a jegygyűrűjét sem hordta, ezek az apró jelek pedig mind szakításra utalnak általában. A People magazinnak a sztárpár sajtósa erősítette meg a szomorú hírt.

- Liam és Miley ezúttal a válásban állapodtak meg. Folyamatosan változtak mind a ketten és a kapcsolatuk is, úgy látták, ez a legjobb döntés, mivel mind a ketten önmagukra és a karrierjükre szeretnének koncentrálni. Továbbra is elkötelezetten gondozzák közös háziállataikat - olvasható a közleményben.

A sajtó munkatársaitól azt is kérték, hogy tartsák tiszteletben mind a két sztár magánéletét. 

Miután kiderült a szakításuk ténye, nem sokkal később Miley-t az olaszországi Comói-tónál kapták lencsevégre, éppen Kaitlyn Carterrel csókolózott.

Ilyen Brad Pitt és Jennifer Aniston viszonya a válásuk óta

Brad Pitt és Jennifer Aniston 2005-ben vált el egymástól. Ezután sokáig nem tartották a kapcsolatot, ám ez mostanra megváltozott.

Ilyen Brad Pitt és Jennifer Aniston kapcsolata most - Kibékült egymással az egykori sztárpár

Jennifer Aniston már nem haragszik, amiért annak idején elhagyta.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük