Ilyen Brad Pitt és Jennifer Aniston kapcsolata most - Kibékült egymással az egykori sztárpár

Jennifer Aniston már nem haragszik, amiért annak idején elhagyta.

jennifer-aniston-brad-pitt-kibekultek-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brad Pitt és Jennifer Aniston igazi álompárnak számítottak a kilencvenes évek végén. Aki csak rájuk nézett, tökéletes párnak tartotta őket, 2000-ben tartott esküvőjüket követően az idill azonban nem tartott sokáig, öt évvel később elváltak egymástól. A szakításuk okát mindenki ismeri: Pitt a Mr. és Mrs. Smith című film forgatásán megismerkedett Angelina Jolie-val, és elhagyta érte korábbi feleségét.

Ilyen most Brad Pitt és Jennifer Aniston viszonya

Annak ellenére, hogy nem ő volt a rosszfiú a válásban, Jennifer Anistont teljesen ízekre szedte a sajtó. Őt hibáztatták a házasság tönkremeneteléért, ugyanis úgy vélték, Brad Pitt azért hagyta el egy másik nőért, mert Aniston nem akart neki gyereket szülni, ugyanis a karrierjét fontosabbnak tartotta az anyaságnál.

Évekig úgy emlegették a Jóbarátok sztárját, mint lesajnált, megcsalt nőt, akit elhagyott álmai férfija egy másikért. Jennifer Aniston azonban nem hagyta, hogy ekképpen tekintsenek rá: bebizonyította az egész világnak, hogy nemcsak csodálatos színésznő, hanem időtálló szépség is, aki ötvenévesen olyan bomba formában van, mintha csak huszonéves lenne.

Szerelemről nincs szó köztük, de végre ismét barátok.
Szerelemről nincs szó köztük, de végre ismét barátok.
Fotó: Peter Kramer / Getty Images Hungary

Azóta sajnos újabb házassága ment tönkre Justin Theroux-val, de a karma Brad Pittnek is visszaadta a kölcsönt: végül ő és Angelina Jolie is elváltak. Mivel a két sztár ismét szingli, a rajongók mindent megtettek, hogy összeboronálják őket, azonban szerelemről szó sincs kettejük között. Viszont annyit elárultak az Entertainment Tonightnak, hogy jó ideje kibékültek egymással, és gyakran beszélgetnek. Jennifer Aniston még az 50. születésnapjára is meghívta, és barátságosan megölelte, amikor megérkezett.

Akkor beszéltek egymással először a válás óta, amikor Jennifer édesanyja, Nancy Dow meghalt 2016-ban, és Brad Pitt az elsők között hívta fel volt feleségét, hogy részvétét nyilvánítsa. Igazán a válás hozta össze őket, ugyanis nagyjából egyszerre ment tönkre házasságuk, ezért jól megértették, mit érezhet a másik. Azóta mindketten elkezdték keresni a szerelmet, Jennifer Anistonnak állítólag már van is valakije, akivel Jóbarátok-beli kolléganői és barátnői, Courteney Cox és Lisa Kudrow hozták össze.

Vicces mémek arról, hogy reagált Brangelina válására Jennifer Aniston

Amikor kiderült, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie válnak, mindenki egy dologra gondolt - vajon hogy reagálhatott erre Jennifer Aniston?

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük