A válás bejelentése után egy nővel csókolózott az énekesnő - Emiatt szakított a férjével Miley Cyrus
Kiderült, mi miatt vált el Miley Cyrus és Liam Hemsworth.

miley-cyrus-liam-hemsworth-valas-oka-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenki ledöbbent tegnap Miley Cyrus és Liam Hemsworth bejelentésén, akik nyolc hónapnyi házasság után úgy döntöttek, hogy beadják a válókeresetet.

Miley Cyrus viselkedése okozta a problémát

A pár a People magazinnak erősítette meg a szakításról szóló pletykákat, miután az énekesnőt a jegygyűrűje nélkül kapták lencsevégre:

- Liam és Miley ezúttal a válásban állapodtak meg. Folyamatosan változtak mindketten és a kapcsolatuk is, úgy látták, ez a legjobb döntés, mivel mind a ketten önmagukra és a karrierjükre szeretnének koncentrálni. Továbbra is elkötelezetten gondozzák közös háziállataikat - állt a tegnapi közleményben.

A hírt az énekesnő is megerősítette, egy meglehetősen különös posztban, melyben azt írta:

- Ne harcolj a fejlődés ellen, úgysem győzhetsz. Most itt állok egy hegy tetején, amit valaha víz borított. A változás elkerülhetetlen. Ezek a kőzetek sem egy éjszaka alatt jöttek létre, évmilliók kellettek hozzá. Apám mindig azt mondta: "A természet sohasem siet, mégis mindig időben van". Békével és reménnyel tölti el a lelkem, hogy tudom, hogy így van. Úgy neveltek, hogy tiszteljem a Földünket és a változásait, és önmagammal is ezt teszem - állt a posztjában.

Alig néhány órával azután, hogy kiderült, elválnak, az egykori Disney-sztárt egy másik, frissen elvált sztárral, Brody Jenner volt feleségével, Kaitlyn Carterrel kapták lencsevégre, amint önfeledten csókolóztak Olaszországban. A válás oka állítólag éppen ez volt: Miley Cyrus nemcsak a férfiakhoz, hanem a nőkhöz is vonzódott, és túlságosan lekorlátozva érezte magát a házassága során.

Arról is felröppentek a hírek, hogy Az éhezők viadala színésze szeretett volna már a bátyjaihoz hasonlóan apaszerepben tündökölni, felesége viszont hallani sem akart erről, ő ugyanis inkább a karrierjére akart koncentrálni. Állítólag Liamnek az sem tetszett, hogy ilyen botrányosan viselkedett a közönség előtt: ez a Met-gálán pattant ki közöttük, ahol a sztár úgy érezte, hogy neje lejáratta mindenki előtt, hiszen az arcát nyalogatta a rendezvényen, hozzádörgölőzött másokhoz, sőt még egy színésznő intim részét is megsimogatta.

Az egyik ismerősük szerint, aki a People magazinnak nyilatkozott, csak a világ számára volt meglepő a szakítás, akik ismerték őket, azok tisztában voltak vele, hogy nem lesz hosszú életű a házasságuk:

- Azokat, akik mindennap látják őket, egyáltalán nem lepte meg a dolog. Miután újra összejöttek, azt hittük, ők a tökéletes pár, de rengeteg problémájuk volt. Nem ugyanarra tartanak, nem ugyanazt akarják az élettől, így evidens volt, hogy ez a kapcsolat nem fog működni. Kicsit sem lepődtem meg, amikor bejelentették, hogy válnak - nyilatkozta a lapnak az állítólagos ismerős.

Ilyen szép esküvőjük volt

Decemberben még úgy tűnt, hogy nagyon boldogok: nézd meg, milyen szépek voltak az esküvőjükön!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük