Titokban férjhez ment a botrányhős énekesnő - Gyönyörű menyasszony volt
A 26 éves énekesnő titkos esküvőn mondta ki az igen színész szerelmének.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek
A 26 éves énekesnő titkos esküvőn mondta ki az igen színész szerelmének.

A botrányhősnő, Miley Cyrus és a színész, Liam Hemsworth 2009-ben találkoztak először, és nem sokkal később egymásba is szerettek. Kapcsolatuk azonban nem volt zökkenőmentes: eljegyezték egymást, majd szakítottak, de újra kibékültek, és most boldogabbak, mint valaha.

Az énekesnő azóta teljesen megváltozott, leállt botrányos viselkedésével, sokkal visszafogottabb lett, és csak úgy ragyog a szerelemtől. Párja tavaly megkérte a kezét is, tegnap pedig az Instagramján jelentette be, hogy kimondták egymásnak a boldogító igent, méghozzá a legnagyobb titokban.

Miley Cyrus férjhez ment

A hír először december 24-én röppent fel, amikor is az énekesnő barátja, Conrad Carr posztolt az Instagramjára néhány fotót, melyeken Liam Hemsworth fekete öltönyben, szerelme pedig hosszú, fehér ruhában látható, miközben éppen egy tortát vágnak fel. Sőt, az egyik képen a Mr. és Mrs. feliratot formáló lufikat is kiszúrták a rajongók. Bár ez alapján is elég egyértelműnek tűnt, hogy összeházasodtak, tegnap az énekesnő hivatalossá tette a hírt néhány fotóval az Instagramján.

Az esküvőt a lehető legnagyobb titokban tartották meg nagyon szűk családi és baráti körben a Tennessee-államban található közös otthonukban, melyet a nagy napra lufikkal és virágokkal díszítettek fel. A menyasszony egy körülbelül 2,4 millió forintot érő hosszú, elefántcsontszínű Vivienne Westwood-ruhát viselt, melyben meseszépen és igen elegánsan festett, a vőlegény pedig egy fekete öltönyben és egy fehér sportcipőben állt oltár elé.

A fotók melletti szövegből egyébként kiderül, hogy az esküvőt december 23-án tartották, és az is, hogy egy évtizeddel a megismerkedésük után házasodtak össze. Az első képhez pedig az énekesnő azt írta, valószínűleg ez a egymilliomodik csókjuk.

2018 legszebb sztáresküvői

2018-ban számos sztár kötötte össze az életét szerelmével, sok esetben világraszóló lakodalommal ünnepelve meg a menyegzőt. 

Fotó: Northfoto

Ezt is szeretjük