Ezért szakított az énekes sztárpár 10 hónap után: Miley Cyrus maga vallotta be
Miley Cyrus és Cody Simpson kapcsolata tönkrement.

miley cyrus cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Miley Cyrus 2019 augusztusában jelentette be, hogy elválik Liam Hamsworthtől. Pár hónappal később újra rátalált a szerelem, zenész kollégája, Cody Simpson csavarta el a fejét.

Eleinte sokan támadták őket azért, mert közösségi oldalaikra számtalan intim és kompromittáló felvételt posztoltak. Gyakran hangoztatták, mennyire jól érzik magukat egymás társaságában, úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben van köztük. Azonban egy közeli forrás elkotyogta a TMZ-nek, hogy hetek óta nincsenek már együtt. 

Miley Cyrus és Cody Simpson ezért szakított

Mivel az énekesnő most reklámozza legújabb dalát, a Midnight Skyt, így Instagramon, egy élő videóban szólt a rajongóihoz. A felvételben megerősítette, hogy tényleg tönkrement a kapcsolata tíz hónap után Cody Simpsonnal, ennek okát is elárulta.

miley cyrus cody simpson
Fotó: Instagram/Miley Cyrus

- Ma megírta a sajtó, hogy a párom és én szakítottunk. Egy megbízható forrás erősítette ezt meg, bár szerintem csak azok az egyének a hitelesek, akik tényleg benne vannak az adott kapcsolatban. Jelenleg a párosunk nem tud egy egészet alkotni, és most mind a ketten magunkon dolgozunk inkább annak érdekében, hogy azokká váljunk, akikké szeretnénk. Hasonlóan teszünk, ahogy a korunkbeliek is csinálják - magyarázta.

Eldöntötték, mit várnak a saját életükben, tette hozzá.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

WAP

Miley Cyrus (@mileycyrus) által megosztott bejegyzés,

- Ne gyártsatok valami drámát ebből az egészből akkor, ha legközelebb láttok kettőnket együtt pizzázni. Már tíz éve barátok vagyunk, és azok is maradunk, úgyhogy ne állítson senki olyat, ami nem is egyezik meg a valósággal - figyelmeztette a sajtó munkatársait.

A legrövidebb sztárházasságok

Képes összeállításunkban megnézheted, mely házasságok bizonyultak tiszavirág-életűnek a sztárvilágban.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Ezt is szeretjük