Anyja veszi rá a drogfogyasztásra az énekesnőt - Ezért esett vissza a rehab után Miley Cyrus
Miley Cyrus bevallotta, hogy az anyja, Tish hibája, hogy ismét füvezni kezdett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egykori Disney-sztár, Miley Cyrus köztudottan nem veti meg a marihuána egyik formáját sem - állítása szerint még soha senki nem szívott annyi füvet, mint ő régebben.

Megint füvezni kezdett

Elnézve a förtelmes fellépőruháit és a különös nyilatkozatait, ezt el is hisszük. Az énekesnő annyira túlzásba vitte a drogfogyasztást, hogy még vőlegénye, Liam Hemsworth is szakított vele. Ez elég nagy pofon volt a Party in the USA énekesnője számára, ezért úgy döntött, rehabra vonul, és leszokik a fűről.

Azóta sikerült helyretennie az életét, látszik rajta, hogy tiszta, és jobban néz ki, mint valaha. Az átalakulásnak köszönhetően még régi kedvese is visszafogadta, akivel ismét nagyon boldogok. Kiderült viszont, hogy Miley újra visszaszokott a szerre, méghozzá a saját anyjának köszönhetően, aki szintén lelkes fogyasztója a marihuánának. Erről a The Sun magazinban beszélt:

- Anyám szoktatott vissza a fűre. Addig piszkált, míg nem szívtam vele egy kicsit. Aztán még egy kicsit. Szerencsére már meg tudom állni, hogy ne szívjak annyit. Amikor dolgozom, és tudom, hogy figyelnem kell, használnom kell az agyamat, ott kell, hogy legyek fejben, akkor eszembe sem jut, hogy rágyújtsak.

Amikor a Younger Now albumon dolgoztam, egy slukkot sem szívtam, mert észnél akartam lenni. Amikor be vagyok tépve, sokkal kevesebb az energiám, ráadásul a színpadon sem tudok úgy pörögni, ahogy szeretnék. Úgy érzem, fontos, hogy tiszta legyen a fejem, ha fellépek, vagy, ha a stúdióban dolgozunk valamin - mesélte a lapnak.

Reméljük, Miley Cyrus a továbbiakban is tartja magát az elhatározásához, és nem esik vissza, úgy, mint kolléganője, Demi Lovato, aki augusztusban túladagolta magát, és kis híján meghalt.

Ezt is szeretjük