Sápadt arc, karikás szemek! Sose volt még ilyen csúnya a fiatal színésznő
A képet látva érthető, hogy Mila Kunis miért nem izgatta magát az eső miatt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A sztároknak is lehetnek olyan napjaik, amikor bal lábbal kelnek fel, és rossz a közérzetük - Mila Kunist minden bizonnyal pontosan ebben az állapotban szúrta ki valamelyik lesifotós néhány napja.

A 27 éves amerikai színésznő Boston városában sétálgatott az esőben, sportos szerelését látva pedig elképzelhetőnek tűnik, hogy edzés után tartott éppen hazafelé, amikor lencsevégre kapták.

Mintha alig aludt volna

A Fekete hattyú bombázója korántsem nézett ki olyan jól, mint azt megszokhattuk tőle: sminktelen arca elgyötört és kimerült volt, szeme pedig feltűnően karikás, mintha alig aludt volna az előző éjszaka.

Az ukrán születésű sztárnak a komor hangulatú pszichothrillerben nyújtott alakítását dicsérték a kritikusok, ám a sikerért alaposan meg kellett dolgoznia, derült ki a Bang! Showbiznek adott interjújából.

Darren Aronofsky rendező ugyanis megparancsolta neki a forgatás előtt, hogy mintegy tíz kilótól szabaduljon meg a több hónapos balettképzés során, ha el akarja játszani a filmben Lily szerepét.

- Négy órát gyakoroltam naponta, a hét minden napján, hét hónapon keresztül! Úgy kellett kinéznem, mint egy igazi táncosnőnek, ehhez pedig úgy kellett élnem, akár egy balerinának - osztotta meg emlékeit.

Öt hónap, öt nap

Végül öt hónap alatt leadta a rendező által meghatározott tíz kilót, amit aztán saját bevallása szerint nem tartott sokáig visszaszednie: a forgatás után ugyanis öt nap alatt visszanyerte régi testsúlyát.

- Öt hónap alatt sikerült lefogynom, de csak öt napig tartott mindent visszaszednem - árulta el.

Ez azonban egy pillanatig sem aggasztotta, hiszen azt is beismerte, hogy amikor testsúlya a legalacsonyabb volt, úgy érezte, hogy egyszerűen gusztustalanul néz ki, ezért szeretett volna mielőbb visszahízni egy kicsit. 

Ezt is szeretjük