"Ha nem vetkőzöl, nem kapsz szerepet" - A színésznőt így zsarolta a rendezője
Döbbenetes vallomást tett egykori rendezőjéről Mila Kunis.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mila Kunis megdöbbentő dolgokat árult el egykori rendezőjéről, aki megfenyegette: ha nem vetkőzik le a magazinokban, elintézi, hogy többet ne kapjon munkát Hollywoodban. A színésznő egy nyílt levélben mesélt először a dologról, amit férje, Ashton Kutcher blogján tett közzé:

- Úgy éreztem, hogy tárgyként kezelnek. A karrierem során először mondtam nemet, és tudjátok, mit? Nem dőlt össze a világ. Utána is kaptam munkát, és azóta is egyfolytában. A világon nők millióival bánnak így, de senki nem mer szólni. Inkább rábólintanak valamire, amivel nem értenek egyet, amit nem szívesen vállalnak, csak hogy megőrizzék a munkájukat, a pozíciójukat.

És is belementem a kompromisszumokba. Egye fene, mutatok egy keveset magamból. De eljött a pont, amikor azt mondtam: nem. Remélem, a mondandóm nem talál süket fülekre, és egyre többen ki merik majd mondani ugyanezt - írta a blogon.

Sztárok, akiket nem tartottak elég szépnek Hollywoodhoz

Meryl Streep Facebook-oldalán osztott meg egy fiatalkori fotót magáról, amin épp a King Kong meghallgatásáról igyekszik haza. A színésznőt nagyon megalázta a rendező, amikor azt mondta neki, hogy túl csúnya Hollywoodhoz. De nem ő az egyetlen - nézd meg, kiket nem tartott elég szépnek a szakma!

Ezt is szeretjük