24 éves modellel kavar a rémmé szabott Mickey Rourke
Mickey Rourke egy feleannyi idős orosz modellel szűrte össze a levet, kapcsolatukat pedig nem titkolják.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mickey Rourke állítólag eljegyezte kedvesét, Jelena Kuleckaját, adta hírül a Daily Mail. Az 57 éves amerikai színészt már a nyáron hírbe hozták a majdnem feleannyi idős orosz modellel, akit tavaly még feleségül akart venni Eurovíziós Dalfesztivál orosz győztese, Gyima Bilan.


A tervezett esküvőből azonban semmi sem lett, amiben a szóbeszéd szerint közrejátszott az is, hogy Kuleckaja túl sokat lógott A pankrátor sztárjával. Mások azonban úgy vélekednek, hogy az orosz énekes homoszexuális, és éppen kapóra jött neki, hogy egykori menyasszonya összeszűrte a levet az amerikai színésszel.

Nem leplezték románcukat

Bármi legyen is az igazság, az már szinte biztosnak látszik, hogy Rourke és Kuleckaja között sokkal több van barátságnál - hiába állították korábban határozottan mindketten, hogy csak barátok. A sztárpárt legutóbb november végén kapták le egy kisállat-kereskedésben, ahol zavartalanul csókolóztak.

Persze korábban sem erőlködtek túlságosan azon, hogy titokban tartsák alakulófélben lévő románcukat. Jelena Kuleckaja szeptemberben például elkísérte az Oscar-jelölt sztárt a Royal Opera House-ba, a GQ magazin International Man of The Year díjkiosztó gálájára, ahol Rourke-ot is kitüntették.

Többször lekapták őket együtt randi közben

Arról nem is beszélve, hogy több alkalommal lencsevégre kapták már őket különféle randikon. Júliusban együtt turbékoltak például a manhattani Griffin Clubban, de London trendi szórakozóhelyén, a Mahikiban is együtt látták őket.

Mickey Rourke korábban kétszer házasodott meg. Első feleségét, Debra Feuer színésznőt az 1981-es Hardcase című tévéfilm forgatása után vezette oltár elé, majd 1989-ben elváltak, de a mai napig közeli barátok maradtak.

Második felesége Carré Otis volt, akivel a szóbeszéd szerint egy valódi szexjelenetet adott elő az 1990-es Vad orchideákban.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Házasságuk viharos lehetett, a színészt ugyanis 1994-ben letartóztatták családon belüli erőszakért, és habár az ellene felhozott vádakat ejtették, majd kibékültek, 1998-ban mégis elváltak.

Ezt is szeretjük