Átlátszóban villantotta mellét Michelle Pfeiffer
A színésznő ötven felett is elképesztően jól néz ki, egyetlen pillanatig sem kell szégyenkeznie a vörös szőnyegen.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michelle Pfeiffer nem tartozik a túlságosan gyakran villantó sztárhölgyek közé, ez a fotó például több mint fél évtizeddel ezelőtt, a 2002-es Fehér leander című dráma díszbemutatóján készült róla.


Az 51 éves amerikai színésznő az ünnepi eseményre egy meglehetősen elegáns ruhában érkezett, ám sötét felsője alá nem húzott melltartót, így aztán bárki megcsodálhatta formás melleit.

A gyönyörű Pfeiffer a hetvenes évek végén nyerte meg a Miss Orange County szépségversenyt, ellenállhatatlan bájából és szexepiljéből azonban ötven felett sem veszített semmit.

Villantását látva pedig örömmel konstatálhatjuk, hogy nem varratta fel melleit, vagy ha mégis, legalább nem vitte túlzásba.

Nem tagadta, hogy megfordult fejében a plasztikáztatás

Nem véletlenül nyilatkozta három évvel ezelőtt az InStyle magazinnak, hogy játszadozik a szépészeti beavatkozások gondolatával.

Ám egyúttal megdorgálta azokat, akik elveszítik ítélőképességüket, és eltorzíttatják arcukat, hogy más szétbotoxolt hírességekkel versenyezzenek.

- Az öregedést egyikünk sem kerülheti el. Ha ezt tudomásul veszed, megszabadulsz a tehertől – osztotta meg gondolatait a közvéleménnyel a sokoldalú sztár.

Pfeiffer a nyolcvanas évek első felében tett szert igazi hírnévre, miután eljátszotta Al Pacino nőjét A sebhelyesarcúban. Ezt követően szinte minden műfajban kipróbálta tehetségét. Láthattuk többek között olyan kosztümös filmekben is, mint a Veszedelmes viszonyok és Az ártatlanság kora - előbbiért méltán jelölték Oscar-díjra.

Pályafutása során még két Oscar-jelölést kapott, egyet az Azok a csodálatos Baker fiúk női főszerepéért, egyet pedig A szeretet földje című drámáért, ám az aranyszobrot végül egyetlen alkalommal sem ítélték neki.

Ezt is szeretjük