Másik nővel kapta rajta! A színésznő szakított hűtlen kedvesével
Michelle Keegan másfél év után szakított párjával, akit egy szőke nővel kaptak rajta.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Már hónapok óta sejteni lehetett, hogy Anglia egyik legnépszerűbb sztárpárja, Michelle Keegan színésznő és a The Wanted nevű brit-ír fiúcsapat énekese, Max George között nincs minden rendben.

Amint arról áprilisban beszámoltunk, egy rádióműsorban jelentették be, hogy felbontják eljegyzésüket, azonban szakításukat cáfolták.

Másik nővel kapták rajta

2010 végén kezdtek randevúzni, majd a 23 éves sztár hat hónapnyi ismerkedés után, 2011 nyarán egy méregdrága gyémántgyűrűvel, egy csivava kíséretében kérte meg kedvese kezét, nem sokkal a fekete szépség 24. születésnapja előtt.

Végül mégis lefújták az esküvőt, arra hivatkozva, hogy túl elfoglaltak a szervezéshez, de ettől függetlenül továbbra is találkozgattak.

Nemrég azonban a férfi szóvivője hivatalosan is bejelentette, hogy elváltak útjaik, amiben bizonyára az is közrejátszott, hogy az énekes megcsalta egykori menyasszonyát.

Még a múlt héten látott napvilágot egy fotó, amely megörökítette a zenész egyik kicsapongását: egy szőke nővel csókolózott egy newcastle-i nightclubban.

Betelt a pohár

Ráadásul tette mindezt kedvese jelenlétében, aki szintén vele tartott az aznap esti buliba. Egy szemtanú elmondása szerint nem egy gyors pusziról volt szó, épp ellenkezőleg, egyáltalán nem zavartatták magukat.

A történteket Max szóvivője igyekezett úgy beállítani, mintha az énekes csak a kellemetlen eset vétlen elszenvedője lett volna, aki folyamatosan ki van téve a rajongólányok túlzott nyomulásának.

- Megszoktam, hogy olyankor is csókolgatják, amikor vele vagyok. Nem érdekel. Ha Nagy-Britannia egyik legnépszerűbb fiúbandájának egyik tagjával mész szórakozni, akkor erre számítanod kell - nyilatkozta az eset után a csinos sorozatsztár, akinél azonban most végképp betelt a pohár.

Habár a szóvivő állítása szerint már hetek óta külön vannak, csak nem akarták nagydobra verni, ezzel végleg megpecsételődött a kapcsolat sorsa.

Ezt is szeretjük