Michelle Obama csúnyán beszólt Melania Trumpnak - A műsorvezető is kiakadt rá
Piers Morgan szerint Michelle Obama nagyon megalázta Melania Trumpot.

michelle-obama-melania-trump-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michelle Obama legutóbb Jimmy Fallonnak adott interjút. A beszélgetésük során szóba került a Fehér Házban töltött utolsó napja, illetve Melania Trump is. Az egykori first lady ráadásul oda is szúrt egyet Melaniának, mellyel átlépett egy határt sokak szerint, köztük van a népszerű angol tévés, Piers Morgan is.

Piers Morgan szerint ez nem volt szép húzás

Michelle Obama az interjúban elmondta, hogy sok minden történt a Fehér Házban töltött utolsó napján, a lányai például ottalvós bulit akartak szervezni hozzájuk, ez pedig kiborította, a másik emlékezetes pillanat, amit nem tudott hova tenni, az volt, amikor Melania Trump egy Tiffany & Co. csomagot adott neki búcsúajándékként. Nem fejtette ki bővebben, mi is volt vele a problémája, de az arcán lévő grimasz mindent elárult. A népszerű tévés az interjú alatt még egy képet is mutatott a volt amerikai elnök feleségének, melyen az látszik, hogy ő és a férje az Air Force One repülőgépük előtt integetnek. Michelle Obama ekkor nyögte be a "Viszlát, Felicia" beszólást. Ezt a mondatot az amerikai szlengben akkor használják, ha egy olyan illetőtől búcsúznak el, akit igazából semmibe vesznek, vagy egyszerűen le szeretnének rázni.

Michelle Obama Jimmy Fallon műsorában szólt be Melaniának.
Michelle Obama Jimmy Fallon műsorában szólt be Melaniának.

Míg Jimmy Fallon együtt nevetett Michelle Obamával ezen a beszóláson, addig sokan úgy vélték, hogy a first lady csúnyán megalázta Melania Trumpot. A Good Morning Britain házigazdája, Piers Morgan még egy cikket is írt erről a Daily Mailre, melyben kinyilvánította a felháborodását.

Piers Morgan, a Good Morning Britain házigazdája erősen bírálta Michelle Obamát a beszólásáért.
Piers Morgan, a Good Morning Britain házigazdája erősen bírálta Michelle Obamát a beszólásáért.

- A "Viszlát, Felicia" után Jimmy Fallon majd' összeesett a röhögéstől, a közönség is együtt örült vele. Melania Trump bárhol is volt ebben a pillanatban, biztosan harag és megaláztatás törhetett rá. Ez a szleng bizony, nagyon méltatlan - fogalmazott.

Azt is megemlítette a cikkben, hogy szerinte Michelle Obama direkt ezzel a beszólással jött, ugyanis a Felicia és a Melania nevek hasonló hangzásúak. Azt sem tudta mire vélni, hogy a first lady-nek mi volt a gondja Mrs. Trump ajándékával.

- Hasonló ajándékot adott át ugyanazon a lépcsőn Michelle Obama Laura Bush-nak Barack beiktatási napján, akkor miért is jelentett akkora meglepetést és felháborodást, amikor Melania ugyanezt tette meg vele?

A műsorvezető azt is leírta a cikkben, köztudott, hogy a két first lady nem ápol egymással jó viszonyt, ennek ellenére íratlan szabály, hogy ne alázzák meg egymást a nyilvánosság előtt. Szerinte Michelle Obama ezzel a nyilatkozatával is szeretne még nagyobb reklámot csinálni az új, róla szóló könyvnek, ez viszont csak egy olcsó és gonosz húzás.

Ezt is szeretjük