Michelle Obama hófehérben tündökölt - Gyönyörű volt az egykori first lady
Hollywoodi partin vett részt az ország korábbi first ladyje.

michelle-obama-feher-ruha-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michelle Obamára még nagy jóindulattal sem igazán lehetett ráhúzni a stíluskirálynő címet, amikor 2009-ben beiktatták a férjét az elnöki pozícióra. Sokan csúfolták a külseje miatt, rengeteg bántó, rasszista kommentet kapott, amiért nem olyan elegáns és csinos, mint a korábbi first ladyk.

Hófehér ruhában tündökölt

Ez azonban hamar megváltozott, Michelle ugyanis rátalált a saját stílusára, és egyre kifinomultabb, divatosabb, szebb ruhákat kezdett viselni - abban a nyolc évben, míg ő volt az ország first ladyje, mintha teljesen kicserélték volna. A kigúnyolt nőből kész ikon lett, akit még a stíluskirálynő, a Vogue főszerkesztője, Anna Wintour is csak dicsérni tudott.

- Szerintem Lady Michelle Obama hihetetlen nő, és remek divatdöntéseket hozott. Feltörekvő, amerikai és más országbeli dizájnerek kreációiban jelent meg, hogy támogassa a munkájukat, és fellendítse a vállalkozásaikat. Remekül képviselte a hazánkat, persze nem csak a divat területén - mondta róla a The Economist podcastjában.

michelle-obama-feher-ruha-nagy
Fotó: Getty Images Hungary

Igaz, korántsem csak a stílusa miatt szerették meg végül az emberek, hanem a jótékonysági munkáiért és az erőfeszítéseiért az ország iránt. A sztárok is támogatták őt, sokan nem is voltak hajlandók elfogadni Melania Trumpot elnöki feleségként, és azt posztolták a közösségi oldalaikra, hogy számukra csak egyetlen first lady létezik: Michelle Obama.

Ennek fényében nem meglepő, hogy azóta is számos hollywoodi rendezvényre meghívást kap, tegnap például Robert De Niro ebédjén vett részt olyan hírességek társaságában, mint Sarah Jessica Parker, Lily Aldridge, Georgia May Jagger vagy Olivia Munn.

Michelle egy elegáns, hófehér ruhát viselt, ami remekül kiemelte csokoládészínű bőrét és csinos alakját. A haját ezúttal természetes göndören viselte, nem bajlódott az órákig tartó egyenesítéssel, ennek ellenére valóban sikkesen festett.

Michelle Obama lányai is csoda szépek

Nézd meg, hogy néznek ki Barack és Michelle Obama tinilányai, Malia és Sasha!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük