Michelle Obama gyönyörű lányaival pózol - Malia és Sasha modellek is lehetnének

Három generáció gyűlt össze Michelle Obama fotóján.

Michelle Obama lányai
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amikor megismerhettük az Obama családot, a pár kislányai még egészen kicsik voltak: Malia tíz-, Sasha pedig mindössze hétéves volt apja beiktatásakor. Így tehát szó szerint a szemünk előtt cseperedtek fel az elnöki csemeték, és váltak felnőtt nőkké.

Ilyen gyönyörű nő lett az Obama lányokból

Michelle Obama megosztott egy felvételt, melyen élete legfontosabb női szerepelnek: édesanyja, Marian Shields Robinson és lányai, Malia és Sasha Obama. Egy megható képaláírással tette ki a posztot:

- Kislányként minden egyes nap úgy jöttem haza az iskolából, hogy volt egy izgalmas történetem, amit elmeséltem az anyukámnak, aki egy kis nasi mellett örömmel végighallgatta a komoly mondandómat. Felnőtt nőként is ott állt mellettem, amikor first lady lettem, ő volt az iránymutató fény, amit követtem az utamon. Mindig meghallgatott, ezzel arra nevelt, hogy legyen saját hangom.

Látta, hogy van bennem tűz, és sohasem próbálta kioltani, sőt, folyton táplálta. Köszönöm, hogy ilyen csodálatos példával jársz elöl nekem és az unokáidnak - írta a közös fotó alá.

Sokan dicsérték Michelle fiatalos édesanyját is a képen, de a legtöbb bókot a lányai kapták, akikből mára felnőtt nő lett: Malia 20, Sasha pedig 17 éves. A lányok olyan csinosak, hogy könnyűszerrel elmehetnének modellnek is, habár egyelőre egyikük sem álmodik ilyesfajta karrierről.

Malia jelenleg a Chicagói Egyetemen tanul, előtte pedig a Csajok sorozat színfalai mögött gyakornokoskodott, asszisztensi munkát végzett, ugyanis nagyon érdekli a filmes szakma. Sasha egyelőre csak le szeretne érettségizni, a hosszú távú tervei közé pedig az tartozik, hogy a Michigan Egyetemen tanulhasson tovább.

Barack és Michelle Obama szerelmének története

Az egykori elnök nem mindennapi módon kérte meg felesége kezét - olvasd el, mit mesélt Michelle a lánykérésről!

Barack Obama így kérte meg Michelle kezét - Kiakasztotta a first ladyt

Nem mindennapi módszert választott az eljegyzésre.

Elolvasom

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük