Michelle Obama mintha egy magazinból lépett volna ki: burgundi vörös szettjében mindenkit elkápráztatott
Michelle Obama gyönyörűen festett Joe Biden beiktatásán.

michelle-obama-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szerdán iktatták be Joe Bident és Kamala Harrist, ezzel megkezdhették hivatalosan is a munkájukat az Amerikai Egyesült Államok elnökeként és alelnökeként.

Régi hagyománynak számít, hogy a beiktatáson az elnök elődje is részt vesz az ünnepségen, nos Donald és Melania Trump megszakították ezt a tradíciót, hiszen a ceremónia idején már floridai otthonukban tartózkodtak. Érdekesség, hogy Trump leköszönő alelnöke, Mike Pence viszont ott volt. A 46. elnök több elődje és felesége Washingtonba utazott azért, hogy élőben is szemtanúi lehessenek annak, ahogy Biden leteszi a szent esküt.

Michelle Obama ruhája telitalálat volt

Barack Obama és felesége, Michelle Obama is részt vettek a beiktatáson, az Egyesült Államok 44. first ladyje nem bízta a véletlenre a ruhaválasztását, egy divatmagazin munkatársa sem végezhetett volna ennél jobb munkát, a stylistja remekül beletrafált, melyik szín passzol hozzá a leginkább. A szakember a burgundi vörös mellett tette le a voksát, és milyen jól tette, Michelle volt az egyik legstílusosabb aznap.

michelle-obama
Fotó: Rob Carr / Getty Images Hungary

Sergio Hudson tervező álmodta meg a szettjét, a divatgurunak védjegyévé váltak a kézzel készített bőrövei, ez a kiegészítő nagyon jól feldobta az 57 éves Obama külsejét. A frizuráját is szépen megcsinálták, az eredeti, göndör fürtjeit kiegyenesítették, de hogy ne legyen teljesen egyes a haja, laza hullámokkal dobták fel azt. A rajongók imádták a külsejét, a Twitteren rengeteg dicséretet kapott: "na így kell egy first ladynek felöltöznie", "Michelle arra inspirál, hogy még jobban öltözködjek", "remélem, hogy ha ugyanannyi idős leszek egyszer, mint Michelle, én is ugyanolyan jól fogok kinézni, és persze a stílusom is ennyire kifinomult lesz" - írták a bókokat.

GettyImages-1230695167
Fotó: Pool / Getty Images Hungary

2019 decemberében derült ki, hogy a 44. first lady lett a világ legjobban csodált nője, írta meg az Independent. Ezt egy amerikai felmérés alapján állította a lap akkor. Instagramján is rendszeresen írják, hogy számukra ő a legkedvesebb first lady. 

Jill Biden gyönyörű volt a beiktatáson

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép volt az újdonsült first lady férje beiktatásán.

Ezt is szeretjük