Próbál túllépni vőlegénye halálán a színésznő! Először mutatkozott a temetés óta
Részletek a cikkben!
Michelle Dockery újra forgat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Downton Abbey sorozat Mary Crawley-jaként ismert színésznőnek, Michelle Dockerynek korán el kellett búcsúznia vőlegényétől, John Dineentől: a férfival 2015 decemberében egy ritka, gyors lefolyású rák végzett, még összeházasodni sem volt lehetőségük. A színésznő azóta lakása négy fala között tengette a mindennapjait, tegnap kapták először lencsevégre a lesifotósok, a Good Behaviour című sorozat forgatására igyekezett, amiben ő alakítja a főszereplő Letty Dobesht.

- Michelle a munkába temetkezik, hogy felejtsen. Miután John meghalt, napokig nem tudott aludni, a lakás minden négyzetcentiméterét újra és újra kitakarította, míg össze nem esett a fáradtságtól - árulta el egyik ismerőse a Mirrornak.

De nem ő az egyetlen Hollywoodban, akinek korán el kellett búcsúznia a szerelmétől! Képeken a sztárok, akiknek a jegyesei idejekorán elhunytak.

Sztárok, akiknek megölték az egyik családtagját

1998-ban Sofia Vergara testvérét, az akkor 27 éves Rafaelt elrabolták és megölték Bogota utcáin. De nem ő az egyetlen, akinek megölték egyik szerettét! Képes összeállításunkban megnézheted a sztárok múltbéli tragédiáit!

Ezt is szeretjük