Fotók bizonyítják! Kolléganőjével lépett félre a nős tévés
Kolléganőjével csalta meg feleségét Michael Morris, a Kasszasiker rendezője.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fotók bizonyítják, hogy a Kasszasiker sorozat sztárja, Katharine McPhee és a tévés rendezőként elhíresült Michael Morris mélyebb kapcsolatot ápol egymással.

Michael Morris és a felesége
Az egyik bizonyíték
Katharine McPhee

Ezzel nem is lenne baj, ám egyikük sem szabad, mindketten évek óta házasságban élnek.

Lebuktatta őket a fotó

Michael Morris és Katharine McPhee a Kasszasiker forgatásán ismerkedett meg és melegedett össze, a férfi volt ugyanis a sorozat rendezője. A képek tanúbizonysága szerint nem álltak meg a kollegális viszonynál és megcsalták a házastársaikat.

Morris már több mint egy évtizede házas, felesége a szintén színésznő Mary McCormack, aki a magyar közönség számára sem ismeretlen, hiszen szerepelt a Vészhelyzetben, Az elnök embereiben és a Célkeresztben sorozatban is.

Férjével együtt három kicsi lányt nevelnek, a legnagyobb is csak 9 éves. Barátaik azt mondták, nem tudták, hogy gondjaik lennének, sőt, kiegyensúlyozott, boldog családnak látszottak, ám most már nyilvánvaló, hogy nincs minden rendben, ha Morris félrelépett.

A színésznő házassága megromlott

A 29 éves Katharine McPhee pedig 2008-ban ment feleségül a 47 éves Nick Cokashoz, akivel egy színpadi szerep kapcsán hozta össze az élet.

A színésznőhöz közelálló források azt nyilatkozták, már régóta probléma volt a házasságukban, olyannyira, hogy a férfi fél évvel ezelőtt el is költözött közös otthonukból. 

A képek megjelenése óta eddig egyik házastárs sem volt hajlandó nyilatkozni a sajtónak, így nem tudni, hogy mit szólt férje hűtlenségéhez Mary McCormack.

Ezt is szeretjük