Íme, Michael Jackson utolsó videofelvétele

Két nappal a halála előtt készült

Előkerültek azok a filmkockák, melyeken az énekes tervezett koncertjének próbáján látható.

Korábban hírt adtunk arról, hogy a tragikusan elhunyt popkirály szinte utolsó óráiban is keményen dolgozott azért, hogy tervezett londoni koncertjén újra elkápráztathassa közönségét.

(%youtube(http://www.youtube.com/watch?v=iUVcy6ppMro)%)

Nos, most nyilvánosságra hoztak egy rövid videofelvételt, mely két nappal Michael Jackson halála előtt készült a Los Angeles-i Staples Centerben, ahol a This Is It elnevezésű turné próbái folytak.

Úgy énekelt, mint régen

A rövid filmrészletet nézve megdöbbentő az az energia és életerő, ami a sztárból árad. Hangja pedig, ahogy a They Don’t Care About Us című 1996-os slágerét énekli, ugyanolyan tisztán és erőteljesen cseng, mint ahogy azt a lemezeken hallani.

Kevin Mazur fotográfusnak jutott az a megtiszteltetés, hogy megörökíthette a popkirály utolsó napjait. Ő volt ugyanis az a kiválasztott, aki a próbákon jelen lehetett.

Állítása szerint Jackson ereje teljében volt, és „amint a színpadra lépett, mindenkit lenyűgözött”. A 48 éves férfi arról is beszámolt, hogy azon a bizonyos június 23-ai estén a sztár másfél órán keresztül folyamatosan próbált, míg minden össze nem állt. Végül kevéssel éjfél előtt hagyták abba a munkát.

– Százszázalékban uralta a színpadot. Az ember egyáltalán nem számított arra, hogy tragédia történik majd – főleg azt követően, amit előadott – nyilatkozta Mazur.

Szinte hihetetlen, hogy két nappal később szívelégtelenségben kellett meghalnia, éppen akkor, amikor előtte állt a nagy lehetőség. Persze ki tudja? Elképzelhető, hogy éppen ez az erőn felüli teljesítmény merítette ki végképp amúgy is gyenge szervezetét.

Mindenesetre halálának pontos okát még mindig vizsgálják. A DEA-t, azaz a drogellenes nyomozói csoportot is bevonták a vizsgálatba, hogy kiderítsék, történt-e visszaélés legális, esetleg illegális szerekkel.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük