Íme, a kiábrándító igazság Michael Jackson sírjáról
Szomorú fotókkal
Jackson sírja körül nagy az üresség, Lisa Marie Presley felszólította a rajongókat, hogy változtassanak ezen.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michael Jackson 2009. június 25-én váratlanul bekövetkezett halála mélyen megrázta az egész világot. Személyében a könnyűzene egyik ikonikus figuráját veszítette el, aki fájó űrt és számos megválaszolatlan kérdést hagyott maga után.

 

A világhírű énekes-dalszerző temetésére és gyászszertartására halála után 12 nappal került sor a Los Angeles-i Staples Centerben, ahol számos híresség - köztük Mariah Carey, Jennifer Hudson és Stevie Wonder is - fellépett, az adást pedig egymilliárdan követték figyelemmel a tévében világszerte.

Szinte sehol egy szál virág

Michael Jacksont a Hollywood Hillsen található Forest Lawn Memorial Parkban helyezték végső nyugalomra, ahol a napokban Lisa Marie Presley is a tiszteletét tette. A 42 éves exfeleséget megdöbbentette a látvány, ami a helyszínen fogadta, Jackson síremléke körül ugyanis fájdalmasan nagy volt az üresség.

Lisa Marie bánatában egy felkavaró közleményt tett közzé MySpace-oldalán, amiben elmondta, hogy a pop királya sokkal többet érdemel néhány csokornál, gyertyánál és ajándéknál. Ezért aztán arra kérte a rajongókat, hogy szeretetük jeléül küldjenek napraforgókat, mivel ez a virág volt egykori férje kedvence.
A rajongók havonta meglátogatják

Lisa Marie Presley nyilatkozata után néhány órával megszólalt Michael Jackson dél-kaliforniai rajongói klubja, azt állítván, hogy az énekesnő tévedett, ők ugyanis minden hónapban legalább egyszer meglátogatják az elhunyt híresség sírját, ahol mindig bőségesen hagynak virágokat és ajándékokat.

Bizonyítékképpen a TMZ sztárblog rendelkezésére bocsátották legutóbbi, április 3-án tett kirándulásukon készült fényképeket, amelyek valóban egészen másmilyen állapotot mutatnak, mint amiről Lisa Marie Presley beszélt.

A legfrissebb hírek szerint pedig Jason Levin – a www.sunflowerguy.com nevű weblaptól - több ezer napraforgót küldött Jackson mauzóleumához.

Ezt is szeretjük