Michael Douglas: „Csak viagrával tudom tartani a tempót”
Bevallotta titkát
Michael Douglas egy pillanatig sem titkolta el, hogy hatvan felett neki is szüksége van segítségre.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michael Douglas a közelmúltban adott egy interjút az AARP magazinnak, amelynek célcsoportját az ötven év feletti korosztály alkotja. A 65 éves amerikai színész a képmutató hírességeket meghazudtoló módon lebbentette fel a fátylat hálószobatitkairól, nem hallgatva el, hogy hetven felé közeledve bizony már nem könnyű a szex.

A Tőzsdecápák Oscar-díjas sztárjáról közismert, hogy évekkel ezelőtt - amikor még Diandra Luker férje volt - szexfüggősége miatt kezelték. Ám mostanra bizony már neki is gyógyszerekre van szüksége, ha boldoggá akarja tenni feleségét, Catherine Zeta-Jonest.

Fiatalabbnak érzi magát a gyógyszerektől

- Isten áldja meg őt azért, mert szereti az idősebb pasikat. Arról nem is beszélve, hogy számos olyan dolog történt az elmúlt években, amelyek segítségével fiatalabbnak érezhetjük magunkat. Én pedig Viagrával tudom csak tartani a tempót - osztotta meg titkát a nyilvánossággal a szívtipró.

A házaspár idén ünnepli majd házasságuk tizedik évfordulóját, és két közös gyermekük született: Dylan Michael 2000-ben, Carys Zeta pedig 2003-ban jött a világra. Első feleségétől, Diandra Lukertől Douglas 23 év házasság után, 2000-ben vált el.

Első fiát letartóztatták

Michael Douglas elmondta még, hogy karrierje miatt egyáltalán nem aggódik, ehelyett elkötelezett apaként a családjára koncentrál. Ami érthető is, hiszen első házasságából született Cameron fiát július 28-án kábítószer-kereskedelem miatt tartóztatták le.

A színész jelenleg a Tőzsdecápák második részét forgatja, amelyben újra Gordon Gekko bőrébe bújik.

Illetve ő alakítja majd Wladziu Valentino Liberace-t, aki az ötvenes és hatvanas években a világ legjobban fizetett showmanje volt.

Ezt is szeretjük