Michael Schumacher lánya megható fotókat posztolt a pilótáról - Most lett 50 éves a versenyző
Gina Schumacher ikonikus felvételekkel köszöntötte fel apukáját.

michael-schumacher-lanya-szulinap-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michael Schumacher a napokban ünnepelhette ötvenedik születésnapját. Habár a 2013-ban bekövetkezett síbalesete óta nem tudni, milyen állapotban van az egykori Forma-1-es pilóta, és a családja sem árul el sokat a hogylétéről, a nagy nap előtt hivatalos bejelentést tettek róla.

Lánya így köszöntötte a születésnapján

- Nagy örömmel készülünk Michael ötvenedik születésnapjára. Szeretnénk megköszönni nektek, amit értünk tettetek. Ajándékként a Keep Fighting Foundation alapítvánnyal úgy döntöttünk, hogy létrehozunk egy virtuális múzeumot, ami Michael munkásságának állít emléket.

Biztosítunk róla mindenkit, hogy Michael a lehető legjobb kezekben van, és mindent megteszünk érte - és a gyógyulásáért -, ami emberileg csak lehetséges. Kérünk mindenkit, hogy tartsák tiszteletben Michael döntését, aki mindig szerette volna a médiától távol tartani a magánéletét, így az egészségügyi állapotát illetően sem szeretnénk többet nyilatkozni - állt a család posztjában.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Happy Birthday 🥳 ❤️✨ to the best dad 🥰

Gina Schumacher Offical (@gina_schumacher) által megosztott bejegyzés,

Természetesen a versenyző lánya is megemlékezett a kerek születésnapról, az Instagram-oldalára posztolt néhány ikonikus felvételt apja Forma-1-es korszakából. A felvételek minden bizonnyal jó néhány rajongó szemébe könnyeket csalnak, hiszen a pályája csúcsán, ereje teljében ábrázolják a többszörös világbajnokot.

"Boldog születésnapot! Te vagy a legjobb apa" - írta a 21 éves Gina a felvételek alá. A rajongók szintén jókívánságaikat küldték kommentekben az édesapjának - azt írták, remélik, hogy egy szép napon újra láthatják majd egykori kedvencüket, még akkor is, ha nem csúcsformában tér vissza.

Ezt is szeretjük