Michael Schumacher családja megszólalt a pilóta állapotáról - Hivatalos közleményt adtak ki
Holnap lesz ötvenéves a Forma-1 világbajnoka.

michael-schumacher-50-eves-lesz-csaladja-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michael Schumacher teljesen eltűnt a rajongók szeme elől a 2013 decemberében bekövetkezett síbalesete óta, amiből azóta sem tudott felépülni. A barátok nyilatkozataiból korábban kiderült, hogy a járással és a beszéddel is problémái vannak, azonban a családja egészen idáig egy szót sem ejtett az egykori világbajnok állapotáról.

A család közleményt adott ki

Mindenki Schumija holnap lesz ötvenéves, a család pedig a kerek évforduló kapcsán úgy döntött, hogy megtöri a hallgatást, és egy bejelentés mellett elárulnak néhány infót a versenyző hogylétéről is.

- Nagy örömmel készülünk Michael holnapi, ötvenedik születésnapjára. Szeretnénk megköszönni nektek, amit értünk tettetek. Ajándékként a Keep Fighting Foundation alapítvánnyal úgy döntöttünk, hogy létrehozunk egy virtuális múzeumot, ami Michael munkásságának állít emléket. A hivatalos applikációt holnap adjuk ki, reméljük, örömötöket lelitek majd benne.

Michael nagyon büszke az eredményeire, ahogy mi is, és a Michael Schumacher Private Collection kiállítás sikere után, a születésnapja alkalmából úgy döntöttünk, hogy ezzel az appal tesszük mindenki számára elérhetővé, hogy a sikerei és emlékei részesévé váljanak.


Biztosítunk róla mindenkit, hogy Michael a lehető legjobb kezekben van, és mindent megteszünk érte - és a gyógyulásáért -, ami emberileg csak lehetséges. Kérünk mindenkit, hogy tartsák tiszteletben Michael döntését, aki mindig szerette volna a médiától távol tartani a magánéletét, így az egészségügyi állapotát illetően sem szeretnénk többet nyilatkozni.

Boldog új évet és jó egészséget kívánunk minden barátunknak a 2019-es évre - állt a család hivatalos közleményében.

Ezt is szeretjük