Háromszoros apa lett az úszóbajnok - Cuki fotóval tudatta a baba érkezését Michael Phelps
Ismét kisfia született az olimpiai bajnoknak.

michael-phelps-harmadik-baba-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Április elsején jelentette be Michael Phelps, hogy felesége, Nicole a harmadik gyermekükkel várandós. A rajongók azonban az időpont miatt kétkedve fogadták az örömhírt, ugyanis azt hitték, hogy bolondok napján biztosan csak viccelődik a sztárpár.

Harmadszor is fia született

Mint kiderült, valóban nem tréfáról volt szó, hiszen tegnap megszületett a harmadik Phelps baba, úgyhogy immáron három fiú büszke édesapja a huszonháromszoros olimpiai bajnok. A kisfiú 2019. szeptember 9-én jött a világra, és a Maverick nevet kapta.

A sztársportoló ezzel a képaláírással posztolta a fotót a kibővült családjáról: "Öttagú lett a család! Maverick Nicolas Phelps, üdvözlünk a nagyvilágban! Maverick szeptember 9-én született meg, az anyuka és a baba is egészségesek, a fiúk pedig nagyon örülnek a nagytesó-szerepnek. Tele a ház fiúkkal! - írta a bébi születése után készült családi fotó alatt.

A People magazinban pár hónapja ugyan elárulta, hogy a két fia, Boomer és Beckett után ezúttal egy lányban reménykedtek:

- Szeretnék egy kislányt, és szerintem Nicole is ebben reménykedik. Már van a családunkban egy apuci kicsi fia és egy anyuci kicsi fia, szóval remélem, a következő egy apuci kicsi lánya vagy anyuci kicsi lánya lesz.

Mindenki arról beszél, hogy milyen csodásak a lányok, szóval nagyon remélem, hogy én is megtapasztalhatom majd, milyen lányos apának lenni. Persze akkor sem lesz csalódás, ha a harmadik babánk is fiú lesz. Mondjuk, biztos nagy káosz lenne! Szóval, ha olyan szerencsénk lesz, hogy a harmadik is fiú lesz, elszabadul majd a pokol - mesélte akkor a magazinban.

Messi is fiús apuka

A sztárfocista is három fiú apukája - nézd meg, milyen édes gyerekek!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük