Michael Jackson 21 éves lánya a párizsi divathéten - Paris hippi istennőként vonult a kifutón

Paris Jackson irtó dögös szettben tündökölt a Jean-Paul Gaultier-divatbemutatón.

paris-jackson-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michael Jackson lánya, Paris egy időre jegelte modellkarrierjét, hogy inkább az énekléssel foglalkozzon. Úgy tűnik, most visszatért a kifutók világába, a 2020-as párizsi divathéten mindenkit elkápráztatott.

A pop királyának egy szem lánya Jean Paul Gaultier lila színűre festett kifutóján lejtett végig egy nagyon különleges, cseppet sem hétköznapi szerelésben. A 21 éves szépség a '60-as éveket idézte bohém öltözetével. Kígyómintás nadrágot húzott, amelyet ahhoz passzoló, magas sarkú szandállal egészített ki. A legfeltűnőbb mégis hosszú selyemköpenye volt, amit úgy húzott maga után, akár egy uszályt.

Kiegészítők terén is követte a hippivonalat, rengeteg színes nyakláncot viselt, szőke haja laza hullámokban omlott a vállára, az összhatást pedig egy smaragdzöld kövekkel kirakott fejpánttal koronázta meg.

Michael Jackson lányától a hétköznapokban sem áll távol a hippi stílus, képeken mutatjuk, milyen extravagáns szettekben láthattuk eddig Parist.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük