A Vissza a jövőbe sztárjának csodaszép ikrei vannak: fotókon Michael J. Fox 26 éves lányai
Michael J. Foxnak van mivel dicsekedni, nézd, milyen gyönyörűek a lányai.

michael-j-fox
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Vissza a jövőbe-trilógia mára ikonikusnak számít, a mai napig megihleti Hollywood nagyágyúit, a legnagyobb rajongók pedig kívülről fújják Doki és Marty McFly szövegeit. Utóbbit Michael J. Fox keltette életre, bár a színész hosszú évtizedek óta a pályán van, magánéletét sikerült óvnia a kíváncsi tekintetek elől, csak nagyon ritkán mutatkozott családjával egy-egy premier erejéig. 

Michael J. Fox lányai

Van mire büszkének lennie, gyönyörű felesége, Tracy Pollan négy gyermekkel is megajándékozta. Elsőszülött fia, Sam már 32 éves. Őt követi a sorban a gyönyörű ikerpár, a 26 éves Aquinnah és Schuyler, a család legfiatalabb tagja, Esme pedig 2001 novemberében született. 

A lányok nem kifejezetten szeretik a rivaldafényt, egyedül Aquinnah rendelkezik nyilvános Instagram-oldallal. Ám egy-egy szelfi és közös fotó erejéig olykor húgai is becsatlakoznak hozzá. A posztokat elnézve a színész gyermekei a lehető legátlagosabb életet élik: gyakorta pózolnak barátaikkal, de az is látszik rajtuk, mennyire jó testvérek. Szépségük is említésre méltó, a rajongókat az ikrek finom vonásai és szőke haja egyértelműen édesanyjukra emlékezteti, míg Esme sötét tincsei az 59 éves sztárra hajaznak.

Képeken mutatjuk, milyen szépek lettek Michael J. Fox lányai.

Ezt is szeretjük