Friss fotón az 57 éves Michael J. Fox - Így néz ki ma a Vissza a jövőbe Marty-ja

Betegsége miatt nem sok időt jósoltak a sztárnak, de szerencsére jól van.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Michael J. Foxnál nagyon fiatalon kialakult a Parkinson-kór: mindössze 24 éves volt, amikor az orvosa azt mondta neki, tíz éve van már csak hátra, utána teljesen leépül, testileg és szellemileg egyaránt.

Így néz ki ma Michael J. Fox

Szerencsére - hála az orvostudomány fejlődésének - nem ez történt. A Vissza a jövőbe-filmek egykori Marty-ja ma már 57 éves, de még mindig nem hagyta, hogy elhatalmasodjon rajta a kór. Azóta is színészkedik, sőt, tavalyelőtt még Emmy-díjra is jelölték A férjem védelmében című sorozatban való alakításáért.

A szériabeli szerepe számos elismerést hozott már neki: 2011-ben, 2012-ben, 2013-ban, 2015-ben és 2016-ban is jelölték a díjra, de sajnos minden alkalommal elcsaklizták előle a szobrot. Utoljára a The Michael J. Fox című műsoráért díjazták: akkor megnyerte még a Golden Globe-ot is.

A színészkedés mellett ráadásul zenél is, legutóbb egy jótékonysági koncerten lépett fel Joan Jett oldalán. A rendezvény az A Funny Thing Happened on the Way to Cure Parkinson's nevet kapta, a befolyt összeg pedig a Michael J. Fox nevével fémjelzett alapítványhoz vándorol majd. Tavaly több millió dollár gyűlt össze, ami mind a Parkinson-kór elleni kutatásokat finanszírozza.

Igazi bombázók Michael J. Fox ikerlányai - Fotókon a két 21 éves szépség

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük