A 64 éves Michael Flatley újból rákkal küzd: aggasztó információk derültek ki a világhírű táncosról
Michael Flatley rákos, már meg is műtötték.

michael-flatley-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szomorú hírt közölt Michael Flatley csapata az Instagramon, a világhírű sztepptáncos szervezetében a rák egy agresszív formáját diagnosztizálták.

A 64 éves sztár karácsony előtt tudta meg a szörnyű hírt orvosaitól, ezt már a Daily Mail írta meg.

Michael Flatley rákos

"Kedves barátaink, van valami személyes, amit meg akarunk osztani veletek: Michael Flatley-t a rák egy agresszív formájával diagnosztizálták. Már átesett a műtéten, és egy kiváló orvosi csapat gondoskodik róla. További információkat egyelőre nem osztunk meg. Csak azt kérjük, hogy imádkozzatok érte, és kívánjatok neki minden jót. Köszönjük" - olvasható a közleményben.

A Daily Mail megtudta, hogy még karácsony előtt derült ki Flatley betegsége, jelenleg is lábadozik, mert nemrég műtötték meg, felesége és fia el nem mozdulnak mellőle. Azt egyelőre nem lehet tudni, milyen típusú rákkal küzd, ám nem először néz szembe a gyilkos kórral.

Még 2003-ban kiderült, hogy bőrrákos. Egy rajongójának köszönheti, hogy kiderült a betegsége. Az MTV csatornának adott interjút, a sasszemű rajongó pedig kiszúrt egy fura elváltozást az arcán, fel is kereste Flatley menedzsmentcsapatát, és azt javasolta, hogy a táncos nézesse meg az arcát egy orvossal. 

GettyImages-1233800973
Fotó: picture alliance / Getty Images Hungary

A táncos megfogadta a jótanácsot, ami élete egyik legjobb döntésének bizonyult, ugyanis egy rosszindulatú melanoma volt az arcán. Flatley későbbi interjújában elmondta, hogy csak a véletlenen múlt, hogy felfedezték nála ezt az elváltozást, bevallotta, sosem vette volna észre, hogy valami baj van vele.

Ő Michael Flatley felesége

Michael Flatley és Niamh O'Brien négy hónap járás után mondták ki a boldogító igent.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük