Mi történt Michael Douglas-szel? Aggasztó fotó készült a színészlegendáról
Féltik a rajongók a 74 éves sztárt.

michael-douglas-szeme-aggaszto-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szerda este még semmi baja nem volt Michael Douglas-nek: a színész büszkén pózolt lánya és felesége társaságában a New York-i divathéten megrendezett Michael Kors-divatbemutatón.

Aggasztóan fest a friss fotóján

Legújabb fotója láttán azonban aggódnak a rajongók, ugyanis a 74 éves sztár szörnyen néz ki a felvételen. Valószínűleg begyulladt a szeme, esetleg beüthette, vagy belekaphatott a körmével - mindenesetre elég fájdalmasnak tűnik.

Néhány poénkodót kivéve, akik azzal viccelődtek, hogy Catherine Zeta-Jones bemosott egyet a férjének, sokan kifejezték az aggodalmukat a közösségi oldalon.

"Ez fájdalmas lehet, nagyon csúnyán néz ki Michael Douglas! Remélem, nem lesz rosszabb", "Gyulladásban van a szervezete? Remélem, ez nem azt jelenti, hogy visszatért a rák...", "Remélem, Michael Douglas az orvoshoz igyekszik, ilyen csúnya fertőzéssel nem szabad viccelni" - írták a rajongói a Twitteren.

michael-douglas-szeme-aggaszto-nagy

A sztár néhány nappal ezelőtt elmondta a People magazinnak, hogy, miután legyőzte a rákot, teljesen átértékelte az életét, és annyi időt tölt a családjával, amennyi csak lehetséges, ugyanis a betegsége ráébresztette, hogy az ő ideje is véges ezen a Földön - az értékes idejét pedig a szeretteinek szentelné.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a sztár állapotát, azonban tény: elég megviseltnek tűnik a képen - persze ebben a korban ez valamelyest átlagosnak is mondható. Mindenesetre reméljük, semmi komoly.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük