Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones 21 éves házasok: a színész megható videóval köszöntötte szerelmét

Michael Douglas gyönyörű videóval köszöntötte feleségét.

GettyImages-450140000
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones Hollywood egyik legaranyosabb és legszimpatikusabb párosa, a '90-es években szerettek egymásba, majd 2000. november 18-án kimondták a boldogító igent.

A 21. házassági évfordulójuk alkalmából egy megható videót posztolt kettejükről a népszerű színész.

Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones 21 éves házasok

"Boldog évfordulót én drága Catherine-em! Nagyon szeretlek" - fogalmazta a videó alatt Michael Douglas. A rövid felvételt az alábbi Instagram-posztban nézheted meg, a sztárpárról többféle felvételt láthatsz, például esküvőit, olyanokat, amelyek a vörös szőnyegen készültek, de azokat a képeket is beválogatták, amik a nyaralásaikon vagy meghitt, szerelmes pillanataikban készültek róluk.

Michael Douglas akkor figyelt fel a színésznőre, amikor meglátta őt az 1998-as Zorro álarcában, annyira lenyűgözte őt a játéka, hogy szerette volna jobban megismerni, írta meg a Wionews.com oldal. Egy hónappal később elérkezett a Deauville Film Festival ideje, Douglas tudta, hogy ott is bemutatják majd a Zorro álarcát, ezért kinyomozta, hogy ott lesz-e Catherine is az eseményen.

Végül sikerült ott találkozniuk, nagyjából másfél óra beszélgetés után Douglas benyögte, hogy szerinte ő lesz Catherine gyermekeinek az édesapja, ám ez a színésznőnek egy cseppet sem tetszett. Ki is kosarazta első körben, de a színész nem adta fel.

Virágokat küldött neki, majd elkezdtek telefonon beszélni, és olykor együtt vacsoráztak, már kilenc hónapja folyt így a viszonyuk, mikor Zeta-Jones rájött, hivatalosan is egy párt kéne alkotniuk, hiszen olyan jól kijönnek egymással.

GettyImages-1090434382
Fotó: Frazer Harrison / Getty Images Hungary

1999 szilveszterén eljegyezték egymást, majd 2000-ben összeházasodtak. Az esküvőjükön már ott volt a kisfiuk is, Dylan, aki 2000. augusztus 8-án született, később lett egy lányuk is, Carys 2003. április 20-án látta meg a napvilágot.

Bár voltak hullámvölgyek a kapcsolatukban, 2013-ban hat hónapot külön is éltek, de végül visszataláltak egymáshoz.

A sztárpár lánya, Carys

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű Carys Douglas.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük