Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones lánya gyönyörű tini - Kész modell a 15 éves Carys
Carys Douglas már most feltörekvő csillaga a divatszakmának.

catherine-zeta-jones-michael-douglas-lanya-carys-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones két tinédzser szülei. Fiuk, Dylan már 18, lányuk, Carys pedig 15 éves. A sztárpár joggal büszke a csemetéire: Dylan idén ment egyetemre, Carys pedig a középiskola mellett modellkedik - ráadásul egyre ragyogóbb csillagnak számít a szakmában.

Ilyen gyönyörű Carys Douglas

Tegnap a színészpár, lányukkal karöltve részt vett Michael Kors New York-i divatbemutatóján. Természetesen Carys is tetőtől talpig a márka kreációit viselte, a szakértők szerint pedig jobban mutatott bennük, mint a modellek a kifutón. A sztárcsemete egy bő szárú farmernadrágot viselt, hófehér haspólóval és kígyóbőrmintás kabátkát.

Carys külsejét nagyon sokan dicsérik - a rajongók szerint édesanyja kiköpött mása. Catherine-Zeta Jones örömmel veszi, ha hozzá hasonlítják a szép lányát, többször töltött már fel olyan fotót magáról, melyen Carys-szel egyidősen szerepel, a hasonlóság pedig elképesztő.

Édesanyja láthatóan remekül érezte magát a divateseményen, míg édesapja, Michael Douglas inkább háttérbe szorult - egyértelmű volt, hogy ez nem az ő világa. Ennek ellenére szívesen elkíséri a lányokat bárhova, főleg a rákja óta, ugyanis állítása szerint azóta érzi igazán, hogy véges az ideje, és szeretne minél több időt a szeretteivel tölteni.

Általában Dylan is velük tart a rendezvényekre, most azonban lekötötték őt az iskolai elfoglaltságai - elvégre még egy sztár gyermeke sem hagyhatja ott a tanulnivalókat egy divatbemutató kedvéért, főként, ha olyan elit egyetemre sikerült felvételt nyernie, mint a Brown University, ami a legjobb iskolák egyike egész Amerikában.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük